KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 11 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar klavyede işaret tuşlarına bastığımda mouse hareket ediyor. Nasıl kapatırım bunu? Şimdiden yanıt verenlere teşekkürler.
Arkadaşlar klavyede işaret tuşlarına bastığımda mouse hareket ediyor. Nasıl kapatırım bunu? Şimdiden yanıt verenlere teşekkürler.
Çözüm KannHeil 11 Ağustos 2021 Bilgisayarı kapatıp açtım sorun çözüldü. Yanıt yazan arkadaşlara teşekkürler.
Jaavei Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 11 Ağustos 2021 #2 Fare Tuşları ayarını kapatın. Artı 1 Eksi
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #3 "Fare Tuşları" ayarını kapatın. Artı 1 Eksi
KS KS KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 11 Ağustos 2021 #4 Jaavei dedi: Fare Tuşları ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Artı 0 Eksi
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #5 KannHeil dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... Windows Arama kısmına gelin. "Fare Tuşları işaretçisini klavyeyle denetle" yazın. Buradaki ayardan. Artı 1 Eksi
KannHeil dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... Windows Arama kısmına gelin. "Fare Tuşları işaretçisini klavyeyle denetle" yazın. Buradaki ayardan.
T Tearful Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Gaia 11 Ağustos 2021 #6 KannHeil dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası penceresindeki Erişim Kolaylığı Merkezi'nde, "Tüm ayarları keşfet" altındaki “Fareyi kullanımı kolaylaştırın” sekmesini tıklayın. Açma-kapama ayarını bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KannHeil dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası penceresindeki Erişim Kolaylığı Merkezi'nde, "Tüm ayarları keşfet" altındaki “Fareyi kullanımı kolaylaştırın” sekmesini tıklayın. Açma-kapama ayarını bulabilirsiniz.
KS KS KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 11 Ağustos 2021 #7 Tearful dedi: Denetim Masası penceresindeki Erişim Kolaylığı Merkezi'nde, "Tüm ayarları keşfet" altındaki “Fareyi kullanımı kolaylaştırın” sekmesini tıklayın. Genişletmek için tıkla... Numlock'taki sorun çözüldü fakat Enter tuşunun altındaki işaret tuşları hale hareket ettiriyor. Artı 0 Eksi
Tearful dedi: Denetim Masası penceresindeki Erişim Kolaylığı Merkezi'nde, "Tüm ayarları keşfet" altındaki “Fareyi kullanımı kolaylaştırın” sekmesini tıklayın. Genişletmek için tıkla... Numlock'taki sorun çözüldü fakat Enter tuşunun altındaki işaret tuşları hale hareket ettiriyor.
T Tearful Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Gaia 11 Ağustos 2021 #8 KannHeil dedi: Numlock'taki sorun çözüldü fakat Enter tuşunun altındaki işaret tuşları hale hareket ettiriyor. Genişletmek için tıkla... Seçenekler bu şekilde mi? Artı 0 Eksi
KannHeil dedi: Numlock'taki sorun çözüldü fakat Enter tuşunun altındaki işaret tuşları hale hareket ettiriyor. Genişletmek için tıkla... Seçenekler bu şekilde mi?
KS KS KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 11 Ağustos 2021 #9 Tearful dedi: Seçenekler bu şekilde mi? Eki Görüntüle 1134526 Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
T Tearful Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Gaia 11 Ağustos 2021 #10 KannHeil dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bu ayar da mı kapalı? Biraz önce kendi bilgisayarım üzerinden denediğimde sorun olmadığını gördüm. İki ayar da kapalı ve tikler işaretli değil. Size attığım fotoğraf gibi. Artı 0 Eksi
KannHeil dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bu ayar da mı kapalı? Biraz önce kendi bilgisayarım üzerinden denediğimde sorun olmadığını gördüm. İki ayar da kapalı ve tikler işaretli değil. Size attığım fotoğraf gibi.