Emre.Sevimli Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar bilgisayarı aldığımda Tebilon firması kendisi kurup kullanıcı adını böyle büyük harflerle yaptığı için bazı uygulamalara erişemiyorum veya sorun oluyor bu kullanıcı adını değiştirmenin bir yolu yok mu? Dosya Ekleri 1735927328251.png 93,4 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar bilgisayarı aldığımda Tebilon firması kendisi kurup kullanıcı adını böyle büyük harflerle yaptığı için bazı uygulamalara erişemiyorum veya sorun oluyor bu kullanıcı adını değiştirmenin bir yolu yok mu?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.073 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #2 Merhaba, Çalıştır'ı açıp netplwiz komutunu yazın, kullanıcı seçip Özelleştir butonuna basarak ismini değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Merhaba, Çalıştır'ı açıp netplwiz komutunu yazın, kullanıcı seçip Özelleştir butonuna basarak ismini değiştirebilirsiniz.
KS KS Emre.Sevimli Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #3 Atakan K dedi: Merhaba, çalıştır'ı açıp netplwiz komutunu yazın, kullanıcı seçip özelleştir butonuna basarak ismini değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam netplwiz i açınca sadece 2 hesap çıkıyor. Biri administrator ve emre olarak geçen kullanıcı hesabı. Artı 0 Eksi
Atakan K dedi: Merhaba, çalıştır'ı açıp netplwiz komutunu yazın, kullanıcı seçip özelleştir butonuna basarak ismini değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam netplwiz i açınca sadece 2 hesap çıkıyor. Biri administrator ve emre olarak geçen kullanıcı hesabı.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.073 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #4 Emre.Sevimli dedi: Hocam netplwiz i açınca sadece 2 hesap çıkıyor. Biri administrator ve emre olarak geçen kullanıcı hesabı. Genişletmek için tıkla... Cihazda varsayılan olarak kullandığınız hesabı seçip Özellikler butonuna tıklar mısınız? Artı 0 Eksi
Emre.Sevimli dedi: Hocam netplwiz i açınca sadece 2 hesap çıkıyor. Biri administrator ve emre olarak geçen kullanıcı hesabı. Genişletmek için tıkla... Cihazda varsayılan olarak kullandığınız hesabı seçip Özellikler butonuna tıklar mısınız?
KS KS Emre.Sevimli Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #5 Atakan K dedi: Cihazda varsayılan olarak kullandığınız hesabı seçip özellikler butonuna tıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tıkladım hocam ama dediğim gibi yine aynı şey oldu. Artı 0 Eksi
Atakan K dedi: Cihazda varsayılan olarak kullandığınız hesabı seçip özellikler butonuna tıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tıkladım hocam ama dediğim gibi yine aynı şey oldu.