Bilgisayarın neden kapandığı nasıl öğrenilir?

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Küçük Girişimci
Merhaba, yüksek olasılıkla elektrik kesintisi de olabilir (tam emin değilim) fakat bilgisayarım bugün ben yokken 2 defa kapanmış. Bu kapanmanın neden kaynaklandığını nasıl öğrenebilirim? Evdekiler bir elektrik kesintisi olup olmadığını tam olarak bilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral ekran kartı sürücün güncel mi? Değil ise güncelle. Güncel ise bir önceki sürüme al.

Ekran kartından olduğunu sanmam. Güncel hocam güncelledikten 3-4 gün kullandım kapanma olmadı. Tahminim elektrik kesintisi. PSU olsa oyunlarda vs kapanma olur değil mi?

Güncelleme varmış Windows'ta onları da yükledim şu an.

O zaman elektrik kesintisidir. Ne olur ne olmaz buna karşı önlem al.

Her şey kapanırdı.

Her şey kapanırdı derken kastınız nedir? Korumalı priz kullanıyorum zaten hocam. Binamızda yeni tesisatlar sağlam ama bu aralar kesinti oluyor sanırsam hep evde olmadığım zamanlar olmuş bilmiyorum.

Her şey kapanırdı derken kastınız nedir? Korumalı priz kullanıyorum zaten hocam. Binamızda yeni tesisatlar sağlam ama bu aralar kesinti oluyor sanırsam hep evde olmadığım zamanlar olmuş bilmiyorum.

Komple PC kapanırdı demek istedim. Güç kesiliyor sonuçta.

Korumalı priz kullanıyorum zaten hocam.

Tamam o zaman. Sıkıntı yok.

Güncelleme varmış Windows'ta onları da yükledim şu an.

Komşulara sorabilirsin aslında. Elektrik gitti mi diye. Elektrik gitmedi ise güncellemeden kaynaklıdır.

Komple PC kapanırdı demek istedim. Güç kesiliyor sonuçta.

Tamam o zaman. Sıkıntı yok.

Komşulara sorabilirsin aslında. Elektrik gitti mi diye. Elektrik gitmedi ise güncellemeden kaynaklıdır.
Açık bırakıp gittim eve bir geldim bilgisayar komple kapanmış zaten hocam. Fişi prizden çekersiniz ya o şekilde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı