sparostago Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 242 Çözümler 1 2 Mart 2020 #1 Format atmadan önce sorunsuz çalışan ön jak girişleri şu an çalışmıyor. Nedeni ne olabilir?
Lee Van Cleef Megapat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 556 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #2 Anakart'a bağlı olan kaboları kontrol et. Artı 0 Eksi
Prelüd Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 656 Çözümler 3 2 Mart 2020 #3 Ben de aynı sıkıntıyı yaşamıştım sürücülerden kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum size uygun olan sürücüyü yüklediğinizde geçecektir. Artı 0 Eksi
Ben de aynı sıkıntıyı yaşamıştım sürücülerden kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum size uygun olan sürücüyü yüklediğinizde geçecektir.
KS KS sparostago Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 242 Çözümler 1 2 Mart 2020 #4 Prelüd dedi: Ben de aynı sıkıntıyı yaşamıştım sürücülerden kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum size uygun olan sürücüyü yüklediğinizde geçecektir. Genişletmek için tıkla... Uygun sürücüyü nereden bulabilirim. Anakartım: ASUS P5P41T LE. Artı 0 Eksi
Prelüd dedi: Ben de aynı sıkıntıyı yaşamıştım sürücülerden kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum size uygun olan sürücüyü yüklediğinizde geçecektir. Genişletmek için tıkla... Uygun sürücüyü nereden bulabilirim. Anakartım: ASUS P5P41T LE.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #5 Bunu dener misin? https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/Realtek_Audio_V6016699_Win8.zip Artı 0 Eksi
Prelüd Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 656 Çözümler 3 2 Mart 2020 #6 sparostago dedi: Uygun sürücüyü nereden bulabilirim. Anakartım: ASUS P5P41T le. Genişletmek için tıkla... Win+r tuşalrına basarak çalıştır pencerisini açıp kutucuğa dxdiag yazınca açılacak olan DirectX tanı aracı penceresinde ses kısmına tıklayarak ses kartı marka ve modelini öğrenip ona göre internette araştırma yaparak uygun sürücüyü indirebilirsiniz. Son durum nedir hocam? Son durum nedir hocam ? Son düzenleme: 2 Mart 2020 Artı 0 Eksi
sparostago dedi: Uygun sürücüyü nereden bulabilirim. Anakartım: ASUS P5P41T le. Genişletmek için tıkla... Win+r tuşalrına basarak çalıştır pencerisini açıp kutucuğa dxdiag yazınca açılacak olan DirectX tanı aracı penceresinde ses kısmına tıklayarak ses kartı marka ve modelini öğrenip ona göre internette araştırma yaparak uygun sürücüyü indirebilirsiniz. Son durum nedir hocam? Son durum nedir hocam ?