Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar başlıktaki gibi bilgisayarımın ön kulaklık ve mikrofon girişi çalışmıyor. Nedeni ne olabilir ?
Arkadaşlar başlıktaki gibi bilgisayarımın ön kulaklık ve mikrofon girişi çalışmıyor. Nedeni ne olabilir ?
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 15 Haziran 2014 #2 Kabloların pinleri takılı olmayabilir. Hem zaten taksan bile sesini az alır. Sesi arka jak girişlerinden al.
Kabloların pinleri takılı olmayabilir. Hem zaten taksan bile sesini az alır. Sesi arka jak girişlerinden al.
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #3 Kasayı ters çevir diyorsun.
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 15 Haziran 2014 #4 Ters çevir demiyorum. Kulaklığınızı/mikrafonunuzu arka jak girişlerine takarak kullanın diyorum. Daha iyi ses elde edersiniz.
Ters çevir demiyorum. Kulaklığınızı/mikrafonunuzu arka jak girişlerine takarak kullanın diyorum. Daha iyi ses elde edersiniz.
Tunahan Çökmez Hectopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #5 Bendede vardı ama çözemedim. Sen en iyisi googleye front panel yaz kasaya benzeyeni satın al. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2014
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #6 Kablo kısa olduğu için işte sıkıntı oluyor. Oyun için ön taraf daha iyi olacağını düşündüm ama çalışmıyor. Sayın Recep Baltaş bir yardım eder misiniz.
Kablo kısa olduğu için işte sıkıntı oluyor. Oyun için ön taraf daha iyi olacağını düşündüm ama çalışmıyor. Sayın Recep Baltaş bir yardım eder misiniz.