Oyun oynarken ara ara düşmeler oluyor ya da düşük FPS aldığım bugün internette Linux'a geçen birini gördüm bayağı bir FPS farkı vardı, ben de geçmeyi düşünüyorum ne yapabilirim? Fakat sürüm dışında da performansı arttırabileceğim birkaç taktik de söylerseniz çok sevinirim.
Hocam niye performans arttırmak istiyorsunuz ki? Zaten çoğu oyunu oynayabileceğinizi düşünüyorum. Aynı sistemin RX 570 versiyonunu kullanıyorum. RDR 2 yüksek ayarlarda 70 fps veriyor. Hadi siz de 70 değil de 60 alırsınız yani.
Hocam niye performans arttırmak istiyorsunuz ki? Zaten çoğu oyunu oynayabileceğinizi düşünüyorum. Aynı sistemin RX 570 versiyonunu kullanıyorum. RDR 2 yüksek ayarlarda 70 FPS veriyor. Hadi siz de 70 değil de 60 alırsınız yani.
herşey kurulu sistemle başlar, bana şimdi yok güvenli değil vs diyecekler ama asla orjinal ellenmemiş windows kullanma. amacın full performans ise. güvenilir oyuncular için sistemi ayıklamış gereksiz şeyleri çıkarılmış hız ayarları vs yapılmış custom sistemleri kullan. ghost spectre windows ları iyidir mesela.
Her şey kurulu sistemle başlar, bana şimdi yok güvenli değil vs diyecekler ama asla orijinal ellenmemiş Windows kullanma. Amacın Full performans ise. Güvenilir oyuncular için sistemi ayıklamış gereksiz şeyleri çıkarılmış hız ayarları vs yapılmış Custom sistemleri kullan. Ghost Spectre Windows'ları iyidir mesela.
Nasıl yapabilirim ne kadar bir fark olur bir ara bunu da görmüştüm düşünmüştüm en son bende bir uygulama ile kendim boşalttım tüm gereksiz şeyleri ISO'dan kaldırdım Defender'ı bile bilgisayar bayağı hızlandı ama Valorant formattan sonra kasma hissi oluştu yeni monitöre geçtim 165Hz geçti mi bilmem ama Hz'den dolayı iyi şu an.
Nasıl yapabilirim ne kadar bir fark olur bir ara bunu da görmüştüm düşünmüştüm en son bende bir uygulama ile kendim boşalttım tüm gereksiz şeyleri ISO'dan kaldırdım Defender'ı bile bilgisayar bayağı hızlandı ama Valorant formattan sonra kasma hissi oluştu yeni monitöre geçtim 165Hz geçti mi bilmem ama Hz'den dolayı iyi şu an.
Şu anda RekOS indirdim Türkçe harfler filan yok Valorant acilmiyor AMD driverimi kuramiyorum Ghost Spectre 11 deneyeceğim simdi cunku kendi Windows'umda kasmalar oluyor rahat oyun oynatmiyor bir de 165Hz var 1920x1080 oynuyorum Valorant'yu.
Şu anda RekOS indirdim Türkçe harfler filan yok Valorant acilmiyor AMD driverimi kuramiyorum Ghost Spectre 11 deneyeceğim simdi cunku kendi Windows'umda kasmalar oluyor rahat oyun oynatmiyor bir de 165Hz var 1920x1080 oynuyorum Valorant'yu.