Bilgisayarın performansı birdenbire düştü

KatyushaKakimora

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8Gb Ram İntel i5-2450M GT 630M 640Gb hdd
Normalde sistemimle oynayacağım oyunları rahat şekilde oynuyordum ki bu 1-2 haftadır sistemimde performans düşüşü var. Ekran kartı fanında gereksiz hızlanmalar ve takılıp donmalar oluyor. Sebebini anlamadım ama bir şey var ki her şey Windows'umun bozulması ile başlamıştı. PC açarken Windows ekranı uzun bir süre gelmedi, sonra Windows bir sorunla karşılaştı vs. ben de format attım ve attıktan sonra bir şey fark ettim. Sistemim yavaştı, ayar yapsam bile sistemim eski hızında değildi. HDD performans ve sağlıgında sıkıntı yoktu, performans: %100 sağlık: %99 yardımcı olursanız sevinirim.

Evet hocam ekran kartım ATI Radeon HD 4600 serisinden. İsterseniz AMD Center SS atabilirim.

Hocam grafik ayarları yapılı mı c.c.c ayarları yapılı mı? Arka plan uygulamaları kapalı mı? Saydam cam açık mı açıksa kapayın.

Bir de AMD Center overclock bölümünde fan hızı %32 yazsa bile fan neredeyse çok hızlı dönüyor bazen sistem acılırken ya da oyun oynarken ara sıra.

Hocam grafik ayarları yapılı mı c.c.c ayarları yapılı mı? Arka plan uygulamaları kapalı mı? Saydam cam açık mı açıksa kapayın.

Grafik ayarı yapılı yüksek performans seçili c.c.c ayarını bilmiyorum arka plan ve başlangıc uygulamaları kapalı.

Ekran kartının tam modelini alabilir miyim, ona göre sürücüleri karşılaştırabilirim.

Evet.
Hocam Ati Radeon Hd 4650 1GB

Bir de AMD Center overclock bölümünde fan hızı %32 yazsa bile fan neredeyse çok hızlı dönüyor bazen sistem acılırken ya da oyun oynarken ara sıra.

Hocam iyi de kendisini oto ayarlıyorsa ısıyı düşürmek için yükseltir kendisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…