Bilgisayarın pil kapasitesi çok düştü

sahinssahin54

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba gördüğünüz gibi batarya kapasitem çok hızlı düştü Ağustos ayından beri şarjı çektiğim anda kapanıyor bilgisayar acaba pili boşaltmam mı gerek? Bir öneriniz var mı? Özellikle son 2 haftadaki düşüş çok kötü.

Dosya Ekleri

• kapsite.JPG
    153,8 KB · Görüntüleme: 129
Normal değil. Marka ile iletişime geçin. Garantisi varsa yeni batarya versinler.

peki kabul etmezlerse şarjı nasıl boşaltabilirim kendi kendine bekletsem mi kaplıyken gider mi şarj
Emektar laptopta bataryayı hiç çıkarmadım. Batarya zamanla bomboş kaldı zaten. Elektrik kesilince sorun olmasın diye içinde o da. Çok umursama yani. Takılı kalmasının bir zararı yok.

Garanti bittiyse muadil pil alacaksın. Öyle şoklama şu bu işe yaramaz. Laptop modeli ne?
abra a5 9.2.2

Emektar laptopta bataryayı hiç çıkarmadım. Batarya zamanla bomboş kaldı zaten. Elektrik kesilince sorun olmasın diye içinde o da. Çok umursama yani. Takılı kalmasının bir zararı yok.
içi boş olsada akımlardan korur dimi ?

abra a5 9.2.2

içi boş olsada akımlardan korur dimi ?
Demek Monster... Akımlardan korur her şekilde. Benim eski laptop %0 dolmuyor yazsa bile elektrik gidince 10 saniye çalışmaya devam edip kendini hazırda beklemeye alıyor. Batarya olmasa muhtemelen onu da yapamayacak.

Demek Monster... Akımlardan korur her şekilde. Benim eski laptop %0 dolmuyor yazsa bile elektrik gidince 10 saniye çalışmaya devam edip kendini hazırda beklemeye alıyor. Batarya olmasa muhtemelen onu da yapamayacak.
bende de hazıra geçiyor ama pc yi açarken kurtarma biosu geliyor mecbur yeniden başlıyor. bahsettiğiniz derin uyku dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…