rinkull Hectopat Katılım 18 Ekim 2013 Mesajlar 284 Çözümler 1 25 Haziran 2014 #21 Beyler az önce tamirci bir abimle konuştum anakartın çöp dedi Bios pilide işe yaramıyor (
Caner Coni Hectopat Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 20 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2014 #22 Çöpe atmadan önce sağlam bir teknik servise göstermekte fayda vardır her zaman. Transistör yakmışsındır mesela, değişimini yapabilen bazı yerler var o tarz unsurların.
Çöpe atmadan önce sağlam bir teknik servise göstermekte fayda vardır her zaman. Transistör yakmışsındır mesela, değişimini yapabilen bazı yerler var o tarz unsurların.
rinkull Hectopat Katılım 18 Ekim 2013 Mesajlar 284 Çözümler 1 25 Haziran 2014 #23 Ben anakartın zarar görmediğini eminim. Bu sorun 4-5 kez daha oldu bir şekilde yapıyordum ama şimdi yapamıyorum
Ben anakartın zarar görmediğini eminim. Bu sorun 4-5 kez daha oldu bir şekilde yapıyordum ama şimdi yapamıyorum
rinkull Hectopat Katılım 18 Ekim 2013 Mesajlar 284 Çözümler 1 26 Haziran 2014 #24 Arkadaşlar anakarta güç geliyor bütün fanlar dönüyor ama görüntü yok. Anakart kilitlenmesi dediler nasıl çözebilirim bu sorunu ?
Arkadaşlar anakarta güç geliyor bütün fanlar dönüyor ama görüntü yok. Anakart kilitlenmesi dediler nasıl çözebilirim bu sorunu ?