E Emrnabgc Kilopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 107 Çözümler 2 20 Mart 2019 #1 Öncelikle Selam arkadaşlar. Arada AFK kalıyorum kalkıyorum PC'nin başından, 15 20 dakika geçtikten sonra bilgisayar yeniden başlatıyor. Bunun çözümü nedir sizce? Ve CPU_FAN1 girişi çalışmıyor, CPU fanını mecbur SYS_FAN1'e taktım.
Öncelikle Selam arkadaşlar. Arada AFK kalıyorum kalkıyorum PC'nin başından, 15 20 dakika geçtikten sonra bilgisayar yeniden başlatıyor. Bunun çözümü nedir sizce? Ve CPU_FAN1 girişi çalışmıyor, CPU fanını mecbur SYS_FAN1'e taktım.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.712 Makaleler 13 Çözümler 705 20 Mart 2019 #2 Benim bilgisayarımda belirli bir süre sonra kendi kendine reset atıyordu. PSU değiştirdim sorun giderildi. PSU'da sorun olabilir.
Benim bilgisayarımda belirli bir süre sonra kendi kendine reset atıyordu. PSU değiştirdim sorun giderildi. PSU'da sorun olabilir.
E Emrnabgc Kilopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 107 Çözümler 2 20 Mart 2019 #3 Silinen üye dedi: Benim bilgisayarımda belirli bir süre sonra kendi kendine reset atıyordu. PSU değiştirdim sorun giderildi. PSU'da sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... PSU'yu yaklaşık 4 ay önce aldım PSU'nun bozulması düşük bir ihtimal bence.
Silinen üye dedi: Benim bilgisayarımda belirli bir süre sonra kendi kendine reset atıyordu. PSU değiştirdim sorun giderildi. PSU'da sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... PSU'yu yaklaşık 4 ay önce aldım PSU'nun bozulması düşük bir ihtimal bence.