Merhaba,
Geçtiğimiz hafta bilgisayarım durduk yere reset atmaya bazen de Power Saving Mode'a geçmeye başladı. Daha sonra bu durumların tekrar süresi sıklaştı ve ardından bilgisayarım hiç açılmaz hale geldi. Tüm parçaları tek tek denedikten sonra problemin parçalarım da değil anakart üzerindeki ATX 12V girişinde olduğunu gördüm.
Anakartımda bu giriş 4x2 şeklinde mevcut. PSU' dan gelen konektör tamamen bu girişlerden birine yapışmış ve kablosu da dahil olmak üzere yanmışlar. Bu girişi bir şekilde çıkardık ve kurtarma ihtimaline karşı farklı bir PSU takıp anakart üzerinde 4x2 olan girişin diğer 4'lüsünü kullanmaya başladım. Şu anki şartlarım içerisinde yeni bir anakart ve işlemci almam çok mümkün değil. Bu yöntemle bilgisayarı kullanıyorum ancak arada bir yine Power Saving Mode'a giriyor ki bu geçici olarak bulduğum çözümün çok da uzun süreli olmayacağını gösteriyor. Bana konuyla ilgili bilgisi olan birileri tavsiye verebilir mi acaba? Bilgisayarı bu şartlar altında en azından 3-4 ay daha kullanmam gerekli.
Konu güncel bilgisi olanların yardımını rica ediyorum. 
Bugün bi süre web tarayıcıda gezindikten sonra power saving mode a geçti. Pc'yi biraz kapalı tutup tekrar açtım. Sebebini anlamak için önce internette biraz gezindim kapanma olmadı. Sonra saatlerce For Honor oynadım yine kapanmadı. Meselenin ne olduğunu çözemiyorum.