Pislick Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 735 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #11 dokishow dedi: Eki Görüntüle 2303490 Genişletmek için tıkla... Hocam önde ki fanın biri aşağıda ki pine takılı zaten. Önde ki altta ki fanı nereye bağlayacağım?
dokishow dedi: Eki Görüntüle 2303490 Genişletmek için tıkla... Hocam önde ki fanın biri aşağıda ki pine takılı zaten. Önde ki altta ki fanı nereye bağlayacağım?
dokishow Kilopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600, Ryzen 5 3600XT Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #12 Güç kaynağına bağlamanız gerek ya da varsa kasanın arkasında fan hubu vardır oraya bağlamanız gerek.
Pislick Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 735 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #13 dokishow dedi: Güç kaynağına bağlamanız gerek ya da varsa kasanın arkasında fan hubu vardır oraya bağlamanız gerek. Genişletmek için tıkla... Fan hub'ı yok hocam. Güç kaynağına nasaıl bağlayacağım?
dokishow dedi: Güç kaynağına bağlamanız gerek ya da varsa kasanın arkasında fan hubu vardır oraya bağlamanız gerek. Genişletmek için tıkla... Fan hub'ı yok hocam. Güç kaynağına nasaıl bağlayacağım?
dokishow Kilopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600, Ryzen 5 3600XT Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #14 Hocam güç kaynağından çıkan bir molexin ucuna 4 pin molex takmanız gerek. İnternetten alabilirsiniz 3-4 tane ucu olsa güzel olur. Oraya takarsınız.
Hocam güç kaynağından çıkan bir molexin ucuna 4 pin molex takmanız gerek. İnternetten alabilirsiniz 3-4 tane ucu olsa güzel olur. Oraya takarsınız.
Pislick Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 735 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #15 dokishow dedi: Hocam güç kaynağından çıkan bir molexin ucuna 4 pin molex takmanız gerek. İnternetten alabilirsiniz 3-4 tane ucu olsa güzel olur. Oraya takarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam valla bulamadım RGB'yi.
dokishow dedi: Hocam güç kaynağından çıkan bir molexin ucuna 4 pin molex takmanız gerek. İnternetten alabilirsiniz 3-4 tane ucu olsa güzel olur. Oraya takarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam valla bulamadım RGB'yi.
dokishow Kilopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600, Ryzen 5 3600XT Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #16 Pislick dedi: Hocam valla bulamadım RGB'yi. Genişletmek için tıkla... Hocam fan çoklayıcı alıp öyle anakartada takabilirsiniz.
Pislick dedi: Hocam valla bulamadım RGB'yi. Genişletmek için tıkla... Hocam fan çoklayıcı alıp öyle anakartada takabilirsiniz.