nebiceycey5 Centipat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 3 19 Temmuz 2019 #1 Resimde gördüğünüz gibi arkadaşlar. Laptopumun sağ kısmı kırıldı ama ekran çalışıyor. Böyle durmasını istemiyorum. Kaç TL'ye yaptırırım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2019
Resimde gördüğünüz gibi arkadaşlar. Laptopumun sağ kısmı kırıldı ama ekran çalışıyor. Böyle durmasını istemiyorum. Kaç TL'ye yaptırırım?
quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #2 Ben size söyleyeyim hiçbir sorun yoksa bile şu değişti bu değişti diye diye, iliğinizi kemiğinizi sömürür bu servisler. Bence birbirinize alışın ikinizde zarar görmeyin .
Ben size söyleyeyim hiçbir sorun yoksa bile şu değişti bu değişti diye diye, iliğinizi kemiğinizi sömürür bu servisler. Bence birbirinize alışın ikinizde zarar görmeyin .
Zgrrs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 5.881 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #3 Resimden pek anlaşılmıyor ne olduğu, gerçi buradan fiyat vermekte gerçeği yansıtmayacaktır.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #4 Kirilan yeri anlamadim. Eger şu resimdeki gibi kirildiysa. Oraya siyah bant yapıştır. Belli olmaz.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 19 Temmuz 2019 #5 Fotoğraf keşke daha net çekilseymiş. Arkadaşlar, ekrana bakın. Ekranda çatlak gibi bir şey var. Baloncuk gibi gözüküyor hatta.
Fotoğraf keşke daha net çekilseymiş. Arkadaşlar, ekrana bakın. Ekranda çatlak gibi bir şey var. Baloncuk gibi gözüküyor hatta.
Ansur Megapat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 780 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #6 Ekran çerçevesini kastediyorsan, yeni çerçeve ile değiştirirsin o da pahallıdır. Menteşenin orayı diyorsan da siyah bant yeterlidir.
Ekran çerçevesini kastediyorsan, yeni çerçeve ile değiştirirsin o da pahallıdır. Menteşenin orayı diyorsan da siyah bant yeterlidir.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #7 Pirateinthesky dedi: Fotoğraf keşke daha net çekilseymiş. Arkadaşlar, ekrana bakın. Ekranda çatlak gibi bir şey var. Baloncuk gibi gözüküyor hatta. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadim. Ekran kirıksa ekran degişe bilir.
Pirateinthesky dedi: Fotoğraf keşke daha net çekilseymiş. Arkadaşlar, ekrana bakın. Ekranda çatlak gibi bir şey var. Baloncuk gibi gözüküyor hatta. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadim. Ekran kirıksa ekran degişe bilir.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 19 Temmuz 2019 #8 Kryptonian dedi: Bende anlamadim. Ekran kirıksa ekran degişe bilir. Genişletmek için tıkla... Gece gece nelerle uğraşıyorum ya rabbim? Bahsedilen kısım burası hocam.
Kryptonian dedi: Bende anlamadim. Ekran kirıksa ekran degişe bilir. Genişletmek için tıkla... Gece gece nelerle uğraşıyorum ya rabbim? Bahsedilen kısım burası hocam.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #9 Pirateinthesky dedi: Gece gece nelerle uğraşıyorum ya rabbim? Bahsedilen kısım burası hocam. Eki Görüntüle 417663 Genişletmek için tıkla... Kirik gibi durmuyo. Sanki bir leke gibi. Arkadaş neresi kirik belirtse. Anliyacagiz durumu.
Pirateinthesky dedi: Gece gece nelerle uğraşıyorum ya rabbim? Bahsedilen kısım burası hocam. Eki Görüntüle 417663 Genişletmek için tıkla... Kirik gibi durmuyo. Sanki bir leke gibi. Arkadaş neresi kirik belirtse. Anliyacagiz durumu.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 19 Temmuz 2019 #10 Kryptonian dedi: Kırık gibi durmuyor. Sanki bir leke gibi. Arkadaş neresi kırık belirtse. Anlayacağız durumu. Genişletmek için tıkla... Hocam çatlak olduğu belli. Bir şey deyip olmuştur muhtemelen. Son düzenleme: 19 Temmuz 2019
Kryptonian dedi: Kırık gibi durmuyor. Sanki bir leke gibi. Arkadaş neresi kırık belirtse. Anlayacağız durumu. Genişletmek için tıkla... Hocam çatlak olduğu belli. Bir şey deyip olmuştur muhtemelen.