Bilgisayarın şarj aletinin kablosunda açılma oldu

lazrail61. 1717

Decapat
Daha fazla  
Merhaba şarj aletimde hafif bir açılma oldu. Adaptöre çıkarılıp takılan yerde. Ne yapmalıyım? Elektrik bandı işe yarar mı?

Değiştirme şansınız varsa değiştirin. Yoksa elektrik bandı ile sarın.

Değiştirme şansınız varsa değiştirin. Yoksa elektrik bandı ile sarın.

Ya yeni aldık sadece bu adaptöre girip çıkarılabilen kısımın ucunda hafif bi açılma oldu. Kablolar da hiç bir zarar görme yok. Elektirik bandı yetermi sizce.

Dediğinizi anladım ancak böyle durduğu zaman kablolara zarar gelebilir. Elektrik bandının da çok koruyacağını sanmıyorum. İllahs ki gevşer. En mantıklısı değişim yapmak gibi duruyo.

Dediğinizi anladım ancak böyle durduğu zaman kablolara zarar gelebilir. Elektrik bandının da çok koruyacağını sanmıyorum. İllahs ki gevşer. En mantıklısı değişim yapmak gibi duruyor.

Değişim yaparımda para harcamak istemiyorum. Bu eritme falan yapıyolar odamı olmaz. Elektrik bandına

Hee ben bilgisayar yeni zannettim ücretsiz değiştirirsiniz diye düşündüm. O zaman eldekilerle yetinecez mecbur. O eritme olayını bilmiyorum ama en kötü dediğiniz gibi elektrik bandı sararsınız.

Makaron takabilirsin. Üzerini de güzelce elektrik bandıyla sararsın ki sağlam olsun.

Hee ben bilgisayar yeni zannettim ücretsiz değiştirirsiniz diye düşündüm. O zaman eldekilerle yetineceğiz mecbur. O eritme olayını bilmiyorum ama en kötü dediğiniz gibi elektrik bandı sararsınız.

Teşekkür ederim vallahi stresten başım ağırmıştı

Makaron takabilirsin.
Makaron yok bende sadece elektirik bandı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…