Ya yeni aldık sadece bu adaptöre girip çıkarılabilen kısımın ucunda hafif bi açılma oldu. Kablolar da hiç bir zarar görme yok. Elektirik bandı yetermi sizce.
Ya yeni aldık sadece bu adaptöre girip çıkarılabilen kısımın ucunda hafif bi açılma oldu. Kablolar da hiç bir zarar görme yok. Elektirik bandı yetermi sizce.
Dediğinizi anladım ancak böyle durduğu zaman kablolara zarar gelebilir. Elektrik bandının da çok koruyacağını sanmıyorum. İllahs ki gevşer. En mantıklısı değişim yapmak gibi duruyo.
Dediğinizi anladım ancak böyle durduğu zaman kablolara zarar gelebilir. Elektrik bandının da çok koruyacağını sanmıyorum. İllahs ki gevşer. En mantıklısı değişim yapmak gibi duruyor.
Hee ben bilgisayar yeni zannettim ücretsiz değiştirirsiniz diye düşündüm. O zaman eldekilerle yetinecez mecbur. O eritme olayını bilmiyorum ama en kötü dediğiniz gibi elektrik bandı sararsınız.
Hee ben bilgisayar yeni zannettim ücretsiz değiştirirsiniz diye düşündüm. O zaman eldekilerle yetineceğiz mecbur. O eritme olayını bilmiyorum ama en kötü dediğiniz gibi elektrik bandı sararsınız.