Bilgisayarın sesi azaldı

Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Saçma gelebilir ama sanırım bilgisayarımın sesi azaldı gibi. Eskiden YouTube'da müzik açtığım zaman sesi %5-10 seviyelerine çekerdim veya bir oyuna girdiğimde sesi kısana kadar sağır olurdum. Fakat şimdi %100'de bile bazen az geliyor, ses ayarları tamamen sonuna kadar açık. Hepsi %100. Farklı 3 tane kulaklık ile denedim hala aynı. Realtek Audio otomatik olarak Windows tarafından yüklü zaten.

Windows 11 kullanıyorum,
Anakartım Gigabyte H410M-H V3.

2022/03/28 tarihli sitede F6 versiyon diye geçen bios güncellemesi yüklü, son gelen güncelleme buydu. Bu hafta içi farklı bir kulaklık veya hoparlör ile deneyip göreceğim.

Bu sabah bilgisayarı açtım, kendi kendine normale dönmüştü, garibime gitti nedense bu durum.
Bir çakışma vs. olmuş olabilir diye düşünüyorum şuan.

Son düzenleme:
Konu açılalı bayağı olmuş ama yazacağım yine. Ben de bu sorunu yaşıyordum ve bu sabah çözdüm.

DDU ile ekran kartı ve ses sürücülerini kaldırdım, sonra ekran kartı sürücüsünü yükleyince otomatik olarak ses de düzeldi. Hiç anakart sitesinden onu bunu yüklemedim. Sadece ekran kartı sürücüsünü baştan yükledim ve ses düzeldi. Kartım: NVIDIA RTX 3060.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı