Bilgisayarın sesi gitti

letranger

Megapat
Daha fazla  
Dün gece kapatırken bir şey yoktu. Az önce açtım ses yok. Sağ alttaki hoparlör simgesinde kırmızı çarpı işareti var. Üzerine gelince ses hizmeti çalışmıyor diyor. Tıklayınca da küçük bir ekran açılıyor, "Sorun giderirken hata oluştu. Sorun giderme sihirbazı çalışamıyor." diyor. Windows 10 kurulu temiz ve yeni bilgisayar. Ne oldu hiç anlamadım. Dün Steam atölyeden Arma 3 için modlar indirmiştim. Onun haricinde bilinmedik bir şey koymuyorum pc ye. Ben bu kadar dikkat ederken nasıl böyle oldu anlamadım. Sorunun çözümünü bilen var mı?

Dün gece kapatırken bir şey yoktu. Az önce açtım ses yok. Sağ alttaki hoparlör simgesinde kırmızı çarpı işareti var. Üzerine gelince ses hizmeti çalışmıyor diyor. Tıklayınca da küçük bir ekran açılıyor, "Sorun giderirken hata oluştu. Sorun giderme sihirbazı çalışamıyor." diyor. Windows 10 kurulu temiz ve yeni bilgisayar. Ne oldu hiç anlamadım. Dün Steam atölyeden Arma 3 için modlar indirmiştim. Onun haricinde bilinmedik bir şey koymuyorum PC'ye. Ben bu kadar dikkat ederken nasıl böyle oldu anlamadım. Sorunun çözümünü bilen var mı?

Bugün bende de aynısı oldu. Sağ klik yapıp "sesler"e tıkladım ve sonrasında bir ekran çıktı Update ile ilgili. Evete bastım ve düzeldi.

Bugün bende de aynısı oldu. Sağ klik yapıp "sesler"e tıkladım ve sonrasında bir ekran çıktı Update ile ilgili. Evete bastım ve düzeldi.
bende öyle bir şey çıkmıyor. Sorun giderirken hata oluştu diyor. Ses sürücüsünü sildim tekrar yüklemeye çalışıyorum.
Yok mu kimseee?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı