TfnHawkk Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 14 25 Mart 2021 #1 Öncelikle iyi forumlar, başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarımdan çıkan her ses karşıda konuştuğum kişiye gidiyor. Platform fark etmiyor daha önce bu sorun yoktu. Arkadaşlarım uyarınca fark ettim çözümü bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2021
Öncelikle iyi forumlar, başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarımdan çıkan her ses karşıda konuştuğum kişiye gidiyor. Platform fark etmiyor daha önce bu sorun yoktu. Arkadaşlarım uyarınca fark ettim çözümü bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 25 Mart 2021 #2 Denetim Masasından Ses kısmına girin ve Kayıt sekmesine gelin Stereo Karışımı aktifse devre dışı bırakın düzelecektir. Artı 0 Eksi
Denetim Masasından Ses kısmına girin ve Kayıt sekmesine gelin Stereo Karışımı aktifse devre dışı bırakın düzelecektir.
KS KS TfnHawkk Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 14 25 Mart 2021 #3 ressh dedi: Denetim Masası'ndan Ses kısmına girin ve Kayıt sekmesine gelin Stereo Karışımı aktifse devre dışı bırakın düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Devre dışı. Artı 0 Eksi
ressh dedi: Denetim Masası'ndan Ses kısmına girin ve Kayıt sekmesine gelin Stereo Karışımı aktifse devre dışı bırakın düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Devre dışı.
volkswagen passat Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 619 Çözümler 2 25 Mart 2021 #4 Ses sistemini varsayılan yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 25 Mart 2021 #5 Sürücünüzü kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS TfnHawkk Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 14 25 Mart 2021 #6 volkswagen passat dedi: Ses sistemini varsayılan yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nereden yapacağım bulamadım da yardımcı olur musunuz? ressh dedi: Sürücünüzü kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kaldırıp yükledim fakat düzelmedi. Artı 0 Eksi
volkswagen passat dedi: Ses sistemini varsayılan yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nereden yapacağım bulamadım da yardımcı olur musunuz? ressh dedi: Sürücünüzü kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kaldırıp yükledim fakat düzelmedi.