s o r r o w Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 58 24 Aralık 2020 #1 Video Arkadaşlar. Bu sorundan bıktım artık.
Kuirrass Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #2 Sorunu daha net bir şekilde izah edebilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS s o r r o w Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 58 24 Aralık 2020 #3 Kuirrass dedi: Sorunu daha net bir şekilde izah edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Sorun gördüğün gibi böyle gidip geliyor gibi. Bu ses kesintisi yapıyor ses bile duyamıyorum oyunlarda. Artı 0 Eksi
Kuirrass dedi: Sorunu daha net bir şekilde izah edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Sorun gördüğün gibi böyle gidip geliyor gibi. Bu ses kesintisi yapıyor ses bile duyamıyorum oyunlarda.
Kuirrass Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #4 Sorunu kasanızdaki bir ses ile ilgili zanettim ilk önce hangi kulaklığı, ses sistemini ya da ses çıkışlı monitör kullanıyor iseniz modelini atar mısınız? Artı 0 Eksi
Sorunu kasanızdaki bir ses ile ilgili zanettim ilk önce hangi kulaklığı, ses sistemini ya da ses çıkışlı monitör kullanıyor iseniz modelini atar mısınız?