xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi bunu öğrenebileceğim bir uygulama var mıdır? Varsa yazar mısınız?
Arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi bunu öğrenebileceğim bir uygulama var mıdır? Varsa yazar mısınız?
KS KS xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #21 aabcc dedi: Hocam internette çok video var, onlardan anlamayıp kendim kurcalayıp yapmıştım. Eğer anlamazsanız siz konu açarsınız yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Hocam Preset'ı direk Extreme'a aldım. Diğerleri en üst seviye oldu otomatik. Testi yaptım ve sorun yaşamadan bitirdim. Artı 0 Eksi
aabcc dedi: Hocam internette çok video var, onlardan anlamayıp kendim kurcalayıp yapmıştım. Eğer anlamazsanız siz konu açarsınız yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Hocam Preset'ı direk Extreme'a aldım. Diğerleri en üst seviye oldu otomatik. Testi yaptım ve sorun yaşamadan bitirdim.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 17 Ağustos 2020 #22 CJack60 dedi: ekran kartı için Unigine Heaven Genişletmek için tıkla... Unigine Heaven çok eski. Unigine Superposition yapılmalı artık. Artı 0 Eksi
CJack60 dedi: ekran kartı için Unigine Heaven Genişletmek için tıkla... Unigine Heaven çok eski. Unigine Superposition yapılmalı artık.