Bilgisayarın tamircide parça değişmediği nasıl anlaşılır?

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bilgisayarımın maalesef ev ortamında halledemeyeceğim bir arızası var. Cihazın CPU-Z ve GPU-Z raporlarını çektim.

Tamir ettirmek istiyorum fakat olası durumda bilgisayarın parçalarını nasıl ispat edebilirim? Bu mümkün mü?

Tamire gitmeden kasanın videosunu çekin videoda tarihi belirtin.

Arızası ne hangi parçasında sorun var ona göre program buluruz.

Bilgisayar özelliklerinden bazılarına bakabilirsiniz ama diğerlerini bilemiyorum.

Ayarlar a girip hakkında bölümünde her şey gözükür. Eğer Windows'unuz güncel ise görev yöneticisinden performans bölümünde hafızanızın SSD ya da HDD olduğu gözükür.

Arızası ne hangi parçasında sorun var ona göre program buluruz.
Cihazım Notebook. Nvidia 940M'in eriyen lehimleri tamir görücek.

Birkaç ay önce cihazın içini çekmiştim.

Ben eskiden tamircinin yanında fotoğrafını çekiyordum. Adam bir şey yapamıyordu ya da gerçekten hırsız değildi.

Şimdi ise kendim tamir ediyorum veyahut servise gönderiyorum.

Edit: Eğer hangi parçanın arızalı olduğunu tespit edebilirsen o parçayı servise götür.
Edit2: Notebook yazmışsın. Adama de '' abi parayı öderken cihazın arka kapağını kapat de. Kontrol edeceğim de.

Son düzenleme:
Sistem parçalarını bir yere not edin veya programdan fotoğrafını çekin bilgisayar elinize geldiğinde kontrol edin eksik varsa gider söylersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…