Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar telefonumun içinde ki müzikleri bilgisayara atıyodum bilgisayar dondu bende usb yi çıkarıp taktım bilgisayar telefonu görmedi. Aygıt yöneticisinden kaldırdım tekrar taktım bu kez de telefon aygıt yöneticisinde gözükmedi. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar telefonumun içinde ki müzikleri bilgisayara atıyodum bilgisayar dondu bende usb yi çıkarıp taktım bilgisayar telefonu görmedi. Aygıt yöneticisinden kaldırdım tekrar taktım bu kez de telefon aygıt yöneticisinde gözükmedi. Ne yapmam lazım?
faruk58 Hectopat Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2015 #2 Telefon Discoverymi Artı 0 Eksi
KS KS Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2015 #3 faruk58 dedi: Telefon Discoverymi Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
OpelAstra1.3CDTI Kilopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 35 27 Eylül 2015 #4 Kablonu Değiştirmeyi Veya Taktığın USB Portunu Değiştirmeyi Dene Artı 0 Eksi
KS KS Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2015 #5 OpelAstra1.3CDTI dedi: Kablonu Değiştirmeyi Veya Taktığın USB Portunu Değiştirmeyi Dene Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Artı 0 Eksi
OpelAstra1.3CDTI dedi: Kablonu Değiştirmeyi Veya Taktığın USB Portunu Değiştirmeyi Dene Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
faruk58 Hectopat Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2015 #6 Bendede aynı sorun olmuştu KitKat sürümündeysen alttan çıkan kutucuk bugda kalıyor bende res atınca düzelmişti Artı 0 Eksi
Bendede aynı sorun olmuştu KitKat sürümündeysen alttan çıkan kutucuk bugda kalıyor bende res atınca düzelmişti
KS KS Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2015 #7 faruk58 dedi: Bendede aynı sorun olmuştu KitKat sürümündeysen alttan çıkan kutucuk bugda kalıyor bende res atınca düzelmişti Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim telefona res attım düzeldi. Artı 0 Eksi
faruk58 dedi: Bendede aynı sorun olmuştu KitKat sürümündeysen alttan çıkan kutucuk bugda kalıyor bende res atınca düzelmişti Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim telefona res attım düzeldi.
faruk58 Hectopat Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2015 #8 Literary. dedi: Teşekkür ederim telefona res attım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ne demek. Discoveryden çeken bütün arkadaşlarıma yardım etmekten mutluluk duyarım Artı 0 Eksi
Literary. dedi: Teşekkür ederim telefona res attım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ne demek. Discoveryden çeken bütün arkadaşlarıma yardım etmekten mutluluk duyarım