Bilgisayarın toz filtresini çıkartmak yararlı olabilir mi?

ARDA0663

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarın üst dış katmanı aşırı ısınıyordu ve oyunlarda mavi ekran alıyordum fakat bilgisayarın toz filtresini çıkartınca mavi ekran almamaya ve rahat rahat oynamaya başladım. Sadece filtreyi çıkartmanın bu kadar işe yaraması normal mi? Aşağıya çıkartılmamış halinin fotoğrafını bıraktım.

Dosya Ekleri

• IMG_20250610_213923.jpg
    IMG_20250610_213923.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 27
Bilgisayarın üst dış katmanı aşırı ısınıyordu ve oyunlarda mavi ekran alıyordum fakat bilgisayarın toz filtresini çıkartınca mavi ekran almamaya ve rahat rahat oynamaya başladım. Sadece filtreyi çıkartmanın bu kadar işe yaraması normal mi? Aşağıya çıkartılmamış halinin fotoğrafını bıraktım.
Toz filtresi tıkanmış olabilir mi?

Oraya 2 tane egzoz fanı takarsan çok faydasını görürsün hatta bir de 2 fanlı sıvı soğuttma 240mm yani takarsan kasanın içi bayağı soğur ekran kartın RAM'ler anakart filan rahatlar en kötü bir 1500 2000TL ayır farkı bayağı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı