Bilgisayarın tüm bileşenlerini tek prize bağlamak

@juba_s hayır, hiçbir sorun olmaz. Akım korumalı priz olayına para savuracağınıza, biriktirip UPS edinin. Bir işe yarasın en azından. Yok ben o kadar vermem diyorsanız; dilencilere verin "akım korumalı priz" parasını, dua gücü daha başarılı olur muhtemelen.

Teşekkür ederim cevabınız için. Akım korumalı prizi dün sipariş verip bugün aldım ve kullanıyorum. Fakat başka arkadaşlarımda sizinle aynı fikirde. Fakat UPS konusunda pek bir fikrim yok. Eğer bu konu hakkında bilginiz var ise önerebileceğiniz ürünler var mıdır?

@juba_s hayır, hiçbir sorun olmaz. Akım korumalı priz olayına para savuracağınıza, biriktirip UPS edinin. Bir işe yarasın en azından. Yok ben o kadar vermem diyorsanız; dilencilere verin "akım korumalı priz" parasını, dua gücü daha başarılı olur muhtemelen.

Evet mantıklı tabii alan arkadaşın bütçesine bağlı bütçesi yoksa akım korumalı priz alınabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı