Bilgisayarın vidalarını takarken kapandı

serhad29

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar klavyenin bir tuşu basmıyordu, oyundaydım ve PC açıkken söktüm, temizledim ve takarken tersti, tüm tuşlar basılı oldu. Vidaları takarken bilgisayar hata sesi verdi sesi kısılıp açıldı, bir tuşla 3 4 tuş aynı anda bastı ve PC kapandı. MSI anakartın 2 ışığı yanı 2 saniyede kapanmaya başladı, açıyorum 2 saniye sonra fan dönmesi ile durması bir oluyordu. Sonra video izledim her şeyi söktüm, RAM'ler sökünce statik elektrikle ne olmuş sanırım düzeldi. 10'da açtım oyuna soktum hala çalışıyor sorunsuz fakat ilk karşılama BIOS ekranı var, flashdan format atarken BIOS ekranı ikincisi karışık yazılar oluyor ama çalışıyor. Ekran kartından olur dediler söktüm ama halen çalışıyor ve şu an sorun yok, anakartım yeni. Sizce giderim ısılara baktım her şey çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon sözcük bulma karıştırmış biraz birde ceza aldım forum kurallarını bilmediğim için pc şuan sorunsuz çalışıyor size sormak istediğim sıkıntı yaparmı ben tuşları bastırmadan söküp takarım diye düşündüm bana büyük ders oldu pc yide yeni toplamıştım 😟

Technopat Haberler

Geri
Yukarı