Bilgisayarın yavaş çalıştığı nasıl anlaşılır?

Bayİnek

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı: AMD Radeon RX 7700 XT OC Edition.
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 6 Core Processor.
RAM: Corsair 16 GB.

Bilgisayarı alalı 1 yıl oldu o zamanlar LoL'de 200 FPS alıyordum TF'lerde falan az görüyordum düştüğünü ama şimdi TF'lerde 150 FPS kadar düşüyor. Bilgisayara kötü bakmıyorum depolama alanı falan sıkıntısı yok temizliğini de yapıyorum sadece W11'e geçirdim geçenlerde o kadar. Bunun nedeni nedir acaba bu kadar yavaşlama normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal ısınmadan kaynaklanıyor.

OCCT testinde işlemci ekran kartı derecelerine bak işlemci yüksekse başka çözüm aramalısın veya yavaş çalışmasının sebebi M.2'de olabilir ısınınca yazama okuma değeri düşer.

Büyük ihtimal ısınmadan kaynaklanıyor.

OCCT testinde işlemci ekran kartı derecelerine bak işlemci yüksekse başka çözüm aramalısın veya yavaş çalışmasının sebebi M.2'de olabilir ısınınca yazama okuma değeri düşer.

Hocam ben bu sorunun W11 ile alakalı olduğunu düşünüyorum bu yüzden Windows 10'a geri dönmek istedim ama pek bilmiyorum nasıl yapacağımı. Geri dön seçeneği var dediler ama bende yok. Şimdi ise nasıl Windows 10'a dönerim onu arıyorum. Zaten memnun da değilim W11'den.

Format atabilirsin bence YouTube'da bir sürü rehber mevcut en kötü benim kanalda nasıl yapılcağının videosu var aşağıda YouTube yazısına basarsan benim kanala gidersin.

Ama sanmıyorum sorunun bu olacağını sistemindeki bileşenler zaten yeni yerinde olsam W11 kullanırım.

Format atabilirsin bence YouTube'da bir sürü rehber mevcut en kötü benim kanalda nasıl yapılcağının videosu var aşağıda YouTube yazısına basarsan benim kanala gidersin.

Ama sanmıyorum sorunun bu olacağını sistemindeki bileşenler zaten yeni yerinde olsam W11 kullanırım.

O zaman ben sizin attığınız siteden bakayım değerlere geri dönüş yaparım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı