Bilgisayarın yüzüne bile bakmamak

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhabalar. 2 yıldır bilgisayarı çok fazla kullanan birisiydim. Çok fazla değil de yine de baya bir bakardım. Oyun oynamaktan ziyade takılmayı falan severdim. Bu son 5 aydır falan yüzüne bile bakmıyorum. Sırf yeni ve güzel bir bilgisayarım olsun diye çok uğraştım aldım ama birden bire böyle oldu. Acaba neden oldu anlayamadım, açsam bile maksimum 10 dakika bakıyorum. Sizde de böyle oldu mu ? Eğer daha kullanmazsam satmayı düşünürüm de ama çok güzel bilgisayar yani.

Normal. Bilgisayarın gerekli olduğunu düşünüyorum.

Zevkleriniz veya isteklerinizi karşılamıyorsa kullanmamanız normal. Yapılabilecek daha iyi bir şey varsa ona da yönelebilirsiniz.

Yani normal bir şey insanın ilgi alanlarının değişmesi.
Satsam mı diye düşünüyorum da ama ihtiyacım olur mu ki sonrada onu bilemiyorum.

Zevkleriniz veya isteklerinizi karşılamıyorsa kullanmamanız normal. Yapılabilecek daha iyi bir şey varsa ona da yönelebilirsiniz.
Birden bire böyle oldu ama. Depremden sonra oldu.

Hayatın bilgisayardan ibaret olmadığını anlamışsındır.

Hayatın bilgisayardan ibaret olmadığını anlamışsındır.
Aslında hayatım da değişti. Mesela depremden sonra okullarda devam mecburiyeti kalktı. Artık okula bile gitmiyorum. Okuldan ayrılmaya karar verdim. Açığ geçip 2 sene öyle devam etmek istiyorum. Şimdi etüte gidiyorum 2 yıl böyle devam ederim artık. Nasıl böyle oldu anlayamadım. Ama deli gibi de oynamazdım bakmazdım bilgisayara zaten. Şimdi hiç dokunmuyorum bile.

Paraya ihtiyacın varsa sat yoksa kalsın lise de lazım olur zaten.

Hocam sizin suçunuz değil bence. Oyunların hepsi ya çıksında ne oluyorsa olsun kafasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…