Çözüldü "Bilgisayarınız doğru yapılandırılmış görünüyor ancak aygıt veya kaynak (DNS) yanıt vermiyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sado01

Decapat
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB
Ekran kartı
RX6700XT
Anakart
A520M H
İşlemci
Ryzen 5 5500
Bu hatayı alıyorum, her şeyi denedim olmadı. Modemi sıfırladım olmadı, ayarlardan ağ ayarlarını sıfırla dedim olmadı.complete internet driver indirdim olmadı. Ne yapabilirim?

Çözüm
Bu hatayı alıyorum, her şeyi denedim olmadı. Modemi sıfırladım olmadı, ayarlardan ağ ayarlarını sıfırla dedim olmadı.complete internet driver indirdim olmadı. Ne yapabilirim?

DNS'yi değiştirin bilgisayarınızı yeniden başlatın olmazssa VPN veya antivirüs varsa geçici olarak durdurun. Bir de sorun sadece bilgisayardaydı değil mi?

DNS'yi değiştirin bilgisayarınızı yeniden başlatın olmazssa VPN veya antivirüs varsa geçici olarak durdurun. Bir de sorun sadece bilgisayardaydı değil mi?

Çözüm
Sadece bilgisayarda, DNS değiştirdim fakat galiba hala devam ediyor ve internet biraz yavaşlııyor DNS değişince. VPN yüklü değil sildim hepsini.
Yani sorun mu devam ediyor yoksa sadece internet mi yavaş?

Aygıt yöneticisinden ağ adaptörünü cihazı kaldır yapın. Bilgisayarı yeniden başlatın windows yeniden yükleyecektir bir de öyle deneyin.

Aygıt Yöneticisi'nden ağ adaptörünü cihazı kaldır yapın. Bilgisayarı yeniden başlatın Windows yeniden yükleyecektir bir de öyle deneyin.

Hocam bende şöyle anladım, bir tane siteye giriş yaptığımda siteyi kapatıp tekrar girdiğimde hesaptan otomatik çıkıyordu. Yetkiliye sordum DNS sorunu dedi ağ sorununu tarattım başlıktaki sorun çıktı. DNS değiştirdim bu sefer ağı taratınca sorun gitti gözüküyor fakat hala çıkış yapıyor siteden.

Hocam bende şöyle anladım, bir tane siteye giriş yaptığımda siteyi kapatıp tekrar girdiğimde hesaptan otomatik çıkıyordu. Yetkiliye sordum DNS sorunu dedi ağ sorununu tarattım başlıktaki sorun çıktı. DNS değiştirdim bu sefer ağı taratınca sorun gitti gözüküyor fakat hala çıkış yapıyor siteden.
Muhtemelen tarayıcı da çerezleri kapat seçili veya reklam engelleyici varsa da çerezleri engelleyebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı