Bilgisayarınız düzgün başlatılamadı çözümü nedir?

bthnyrtdn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün bilgisayarımı açtığımda önce otomatik onarım için hazırlanıyor dedi ve daha sonra Kişisel bilgisayarınızda tanılama yapılıyor dedi yaklaşık 30 dk beklendikten sonra bilgisayarınız düzgün başlatılamadı dedi onarım seçenekleri var gelişmiş seçenekler vs. Bu adımda neler yapmam lazım tek çözüm format mıdır?

Mecbur Kardeşim. Bu sorunlar Çok Kez Başıma Gelmiş. Format Atarsan Düzelir. Yanlış anlamadım değilmi. pcyi açtığınızda otomatik onarıma geçiyor. eğer öyleyse Format Atmanızı Tavsiye Ederim.

Format attım lakin dosyalarım silinmesin diye yükseltme yaptım. Bu seferde başlangıç ekranı gelmesi gerekirken siyah bir ekran geliyor ve mouse gözüküyor tek yapabildiğim görev yöneticisini açabilmek internetteki çoğu çözümü denedim olmuyor. Elimde 8 dvd si vardı sistem de 8.1 di yükseltme yapınca acaba bu yüzden mi hata verdi?

İlk olarak linux live bir sistem edinin, kurtarma cd'lerinden biri de olur. Bu şekilde C: diskin yani sistemin kurulu olduğu diskte lazım olan dosyalarınızı yedek aldığınız diske kopyalayabilirsiniz. Bundan sonra c: diskine format atabilirsiniz.
Ayrıca konu başındaki sorunun sadece format atma ile düzeldiği yanlıştır sistem geri yükleme ve başlangıç onarma kısmındaki seçeneklerle bir çok kurtarma yöntemi bulunmaktadır. Ancak yükseltme işlemini de yanlış yaptığınız için kurtarma ihtimalleriniz düşmüştür o yüzden dediğimi yapıp temiz sisteminizi kurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı