MertM0 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 Bilgisayarımı normal bir şekilde kullanırken birden mavi ekran verdi. Yeniden açıldığında ise otomatik onarıma hazırlanıyor ekranı geldi ve ardından ekte de göründüğü üzere kaldı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bilgisayarımı normal bir şekilde kullanırken birden mavi ekran verdi. Yeniden açıldığında ise otomatik onarıma hazırlanıyor ekranı geldi ve ardından ekte de göründüğü üzere kaldı. Yardımlarınızı bekliyorum.
KS KS MertM0 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #11 MertM0 dedi: Benden mail şifremi istiyor ancak doğru şifreyi girmeme rağmen kabul etmiyor. Sifreyi telefondan kontrol ett. Genişletmek için tıkla... MertM0 dedi: Benden mail şifremi istiyor ancak doğru şifreyi girmeme rağmen kabul etmiyor. Sifreyi telefondan kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... AYDNd dedi: Mailinize gelen ya da PC açılışta kullanılan şifre olabilir mi? Ayrıca şifrenizde Türkçe karakter var ise ondan da olabilir. Genişletmek için tıkla... Maile herhangi bir sifre gelmemiş, sifrem Türkçe karakter içermiyor ancak özel karakter içeriyor. Dosya Ekleri IMG_20230308_203406.jpg 45,8 KB · Görüntüleme: 50 Artı 0 Eksi
MertM0 dedi: Benden mail şifremi istiyor ancak doğru şifreyi girmeme rağmen kabul etmiyor. Sifreyi telefondan kontrol ett. Genişletmek için tıkla... MertM0 dedi: Benden mail şifremi istiyor ancak doğru şifreyi girmeme rağmen kabul etmiyor. Sifreyi telefondan kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... AYDNd dedi: Mailinize gelen ya da PC açılışta kullanılan şifre olabilir mi? Ayrıca şifrenizde Türkçe karakter var ise ondan da olabilir. Genişletmek için tıkla... Maile herhangi bir sifre gelmemiş, sifrem Türkçe karakter içermiyor ancak özel karakter içeriyor.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #12 MertM0 dedi: Maile herhangi bir sifre gelmemiş, sifrem Türkçe karakter içermiyor ancak özel karakter içeriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şifreyi göster kısmı var mı ? ve şifre doğru mu ? Artı 0 Eksi
MertM0 dedi: Maile herhangi bir sifre gelmemiş, sifrem Türkçe karakter içermiyor ancak özel karakter içeriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şifreyi göster kısmı var mı ? ve şifre doğru mu ?
KS KS MertM0 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #13 AYDNd dedi: Hocam peki şifreyi göster kısmı var mı ? ve şifre doğru mu ? Genişletmek için tıkla... Evet doğru kontrol ettim. Artı 0 Eksi
AYDNd dedi: Hocam peki şifreyi göster kısmı var mı ? ve şifre doğru mu ? Genişletmek için tıkla... Evet doğru kontrol ettim.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #14 MertM0 dedi: Evet doğru kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Şuan için aklıma gelen birşey yok yeniden her seferinde aynı hatayı veriyorsa bir şekilde usb veya komut ekranıyla onarım gerekiyor.Kolay gelsin. Artı 0 Eksi
MertM0 dedi: Evet doğru kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Şuan için aklıma gelen birşey yok yeniden her seferinde aynı hatayı veriyorsa bir şekilde usb veya komut ekranıyla onarım gerekiyor.Kolay gelsin.
KS KS MertM0 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #15 Şifremi kabul etmediği icin herhangi bir kurtarma işlemi yapamıyorum bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa cok minnettar olurum. Artı 0 Eksi
Şifremi kabul etmediği icin herhangi bir kurtarma işlemi yapamıyorum bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa cok minnettar olurum.