Çözüldü Bilgisayarınız düzgün başlatılmadı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nerit Berk Jan

Hectopat
Merhaba, kardeşim bir şey indirmiş ve açtıktan sonra bilgisayar kapanmış. Yeniden açtığında ise bu ekran karşısına gelmiş, bütün gelişmiş seçenekleri denedim fakat hiçbir işe yaramadı. Ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 79
Çözüm
Kardeşin bilgisayarı çökertmiş büyük ihtimal. Bilgisayarı güvenli modda açabiliyorsan indirdiği şeyi kaldırıp tekrar deneyebilirsin. Onun harici komut istemcisi açıp SFC /scannow olması lazım sonrasında tekrar başlatın işe yaramazsa tek çözüm format.
Kardeşin bilgisayarı çökertmiş büyük ihtimal. Bilgisayarı güvenli modda açabiliyorsan indirdiği şeyi kaldırıp tekrar deneyebilirsin. Onun harici komut istemcisi açıp SFC /scannow olması lazım sonrasında tekrar başlatın işe yaramazsa tek çözüm format.

Çözüm
Merhaba, kardeşim bir şey indirmiş ve açtıktan sonra bilgisayar kapanmış. Yeniden açtığında ise bu ekran karşısına gelmiş, bütün gelişmiş seçenekleri denedim fakat hiçbir işe yaramadı. Ne yapmam gerek?

Uygulamadan sonra olduysa muhtemelen çöktü. Güvenli modda çalışmıyor galiba? Seçenekleri denedim dediğinize göre. Onun dışında CMD'den diğer arkadaşın dediği gibi SFC /scannow komudunu deneyebilirsin. Sistemde sorun oldğunda onarmaya çalışıyor. Muhtemelen format gerekecek. Kardeşin ne indirdi acaba merak ettim.

Eklemeyi unuttuğum bir şey var. Dosyalar gitmesin istiyorsan Windows sürüm kaç ise ISO dosyasını flasha flashlayıp tamir seçeneğini de seçebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı