3 364164 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 9 28 Mayıs 2021 #11 Format.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 28 Mayıs 2021 #12 Keyifle izlerdim. Kulaklığı da takar şarkıyı da dinlerdim.
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.026 Makaleler 2 Çözümler 4 28 Mayıs 2021 #13 Beynim yerinden oynar.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 28 Mayıs 2021 #14 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
OYUNPClerin_Efendisi Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 836 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #15 PenguenAdam dedi: Diyelim ki bilgisayarınızda gezinirken bir anda bilgisayarınıza alttaki videolar gibi art arda hatalar çıkıyor. Ne hissederdiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kalp krizi geçiririm.
PenguenAdam dedi: Diyelim ki bilgisayarınızda gezinirken bir anda bilgisayarınıza alttaki videolar gibi art arda hatalar çıkıyor. Ne hissederdiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kalp krizi geçiririm.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 28 Mayıs 2021 #16 PenguenAdam dedi: Diyelim ki bilgisayarınızda gezinirken bir anda bilgisayarınıza alttaki videolar gibi art arda hatalar çıkıyor. Ne hissederdiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zevkle izlerdim.
PenguenAdam dedi: Diyelim ki bilgisayarınızda gezinirken bir anda bilgisayarınıza alttaki videolar gibi art arda hatalar çıkıyor. Ne hissederdiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zevkle izlerdim.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #17 "Haydaaaa!" deyip işletim sistemim neyse format atardım.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #18 Chilledwindows.exe indirin hatalar ile kaplanmasını istiyosanız bilgisayarınızın.
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 28 Mayıs 2021 #19 Direk bilgisayarın fişini çekerim modemi de sökerim korkumdan. Direk format atarım ondan sonra.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #20 Metonoktaexe dedi: "Haydaaaa!" deyip işletim sistemim neyse format atardım. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi Gentoo Linux olduğu için yeniden kurman saatler sürer. Ömer Emin dedi: Chilledwindows.exe indirin hatalar ile kaplanmasını istiyosanız bilgisayarınızın. Genişletmek için tıkla... www.mediafire.com%2Ffile%2Fblg2ck4ticdaquc%2FChilledWindows.rar&event=video_description&v=ciG4bhltaXU&redir_token=mGFRFAcshloRnnHOUr0LcwsHdYN8MTUzODMyNjg3NkAxNTM4MjQwNDc2 Bu link çalışıyor mu bilmiyorum ama bunu buldum.
Metonoktaexe dedi: "Haydaaaa!" deyip işletim sistemim neyse format atardım. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi Gentoo Linux olduğu için yeniden kurman saatler sürer. Ömer Emin dedi: Chilledwindows.exe indirin hatalar ile kaplanmasını istiyosanız bilgisayarınızın. Genişletmek için tıkla... www.mediafire.com%2Ffile%2Fblg2ck4ticdaquc%2FChilledWindows.rar&event=video_description&v=ciG4bhltaXU&redir_token=mGFRFAcshloRnnHOUr0LcwsHdYN8MTUzODMyNjg3NkAxNTM4MjQwNDc2 Bu link çalışıyor mu bilmiyorum ama bunu buldum.