Bilgisayarınız patladı mı?

Arkadaşa katılıyorum. Bir ürünü sırf marka diye almayın. Bir araştırın derim. Konuyu fazla uzatmaya gerek yok. İyi akşamlar!

Xigmatek 750W PSU'yu 1 ay boyunca toz filtresini temizlemeye üşendiğim için ve üstüne toz filtresi tıkalı durumda 7/24 300-400W yükte çalıştığı için sessizce kendi halinde duman çıkardı. Bilgisayarda zarar yoktu. Bilgisayarımı riske atmak istemediğimden güç kaynağını yük olmadan çalıştırmayı denediğimde çalışıyordu. Ne olur ne olmaz yine de garantiye göndermiştim.

Benim bilgisayarımın güç kaynağının kablosu normalde masanın alt kısmında gizli bir şekilde duruyordu fakat bir gün güç kaynağının kablosu yanmış, bandıda yakmış ve üstüme düşmüştü.
Hemen bilgisayarı kapatmıştım. Kablo üstüme düştüğünde iyi ki üstümü yakmamıştı.

PSU'mun içine ufak bir vida düştü. Ben de geri almaya üşendim. O şekilde taktım prize patladı. Apartmanın sigortası attı. Daha sonra içini açtığımda o küçük vidanın kısa devre yaptığını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…