Bilgisayarınız sıfırlanırken bir sorun oluştu

WARTEX

Kilopat
Merhaba arkadaşlar.

Ben bilgisayarımı sıfırlama kararı aldım. Daha önceden Windows 8 de yaptığım gibi recovery yapıcaktım. Malesef bu hata ile karşılaştım:

windows 10 (2).jpg

Birçok yerde temiz kurulum yap dediler. Sorularım ise;
Bu sorun giderilir mi ?
Üretici firmanın yüklediği birçok uygulama var. Örnek olarak:

windows 10 (1).jpg
windows 10 (3).jpg

Bunlar silinirse nereden edinebilirim ve bir sorunla karşılaşır mıyım ?
Son sorum ise ben bilgisayarı aldığımda Win8 kuruluydu. 1 sene içerisinde Win 10'a yükselttim. Benden bu süre içerisinde lisans anahtarı istemedi. Sizce ister mi ?
Edit : Windows 10 kurulumu yapacağım

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.

Ben bilgisayarımı sıfırlama kararı aldım. Daha önceden Windows 8 de yaptığım gibi recovery yapıcaktım. Malesef bu hata ile karşılaştım:

Eki Görüntüle 204618

Birçok yerde temiz kurulum yap dediler. Sorularım ise;
Bu sorun giderilir mi ?
Üretici firmanın yüklediği birçok uygulama var. Örnek olarak:

Eki Görüntüle 204617 Eki Görüntüle 204616

Bunlar silinirse nereden edinebilirim ve bir sorunla karşılaşır mıyım ?
Son sorum ise ben bilgisayarı aldığımda Win8 kuruluydu. 1 sene içerisinde Win 10'a yükselttim. Benden bu süre içerisinde lisans anahtarı istemedi. Sizce ister mi ?
Edit : Windows 10 kurulumu yapacağım

Teşekkürler.
slm öncelikle windows 10 a yükseltme yapman iyi olmuş ,usb üzerinden windows 10 ile temiz kurulum yap. lisans bilgilerin bios ayarlarına yazılmış durumdadır, ve internete bağlandığın zaman otomatik olarak etkinleştirme yapacaktır merak etme resimdeki asus programlarına gelince gerek duyacağını sanmam windows 10 yeterli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı