3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 16 Haziran 2020 #11 ali samet sarı dedi: Ben sana önce bir şey sorayım PC laptop mu kasa mı? Genişletmek için tıkla... 4 yıl olmuş hocam
ali samet sarı dedi: Ben sana önce bir şey sorayım PC laptop mu kasa mı? Genişletmek için tıkla... 4 yıl olmuş hocam
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 16 Haziran 2020 #12 Sualp_07 dedi: Sorunu çözdüm peki elimdeki lisansı etkiler mi bu format lisans şifresi ister mi? Genişletmek için tıkla... Format sırasında "Ürün anahtarım yok." diyeceksiniz daha sonra kendi kendine etkinleşecek. (4 yıl olmuş dikkat etmemişim. )
Sualp_07 dedi: Sorunu çözdüm peki elimdeki lisansı etkiler mi bu format lisans şifresi ister mi? Genişletmek için tıkla... Format sırasında "Ürün anahtarım yok." diyeceksiniz daha sonra kendi kendine etkinleşecek. (4 yıl olmuş dikkat etmemişim. )
variemert Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 410 16 Haziran 2020 #13 ali samet sarı dedi: Merhaba Windows kaç. Genişletmek için tıkla... Dostum sürüm yükselttim oldu fakat bu seferde 36'da kaldı 1 saattir.
ali samet sarı dedi: Merhaba Windows kaç. Genişletmek için tıkla... Dostum sürüm yükselttim oldu fakat bu seferde 36'da kaldı 1 saattir.
A ali samet sarı Hectopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 55 17 Haziran 2020 #14 variemert dedi: Dostum sürüm yükselttim oldu fakat bu seferde 36'da kaldı 1 saattir. Genişletmek için tıkla... Windows kaçtan kaça ve temiz kurulumlamı Windows üzerinden mi?
variemert dedi: Dostum sürüm yükselttim oldu fakat bu seferde 36'da kaldı 1 saattir. Genişletmek için tıkla... Windows kaçtan kaça ve temiz kurulumlamı Windows üzerinden mi?