"Bilgisayarınız sıfırlanırken bir sorunla karşılaşıldı" hatası

Seybın

Hectopat
Öncelikle iyi günler. Bilgisayar açılmıyor, her türlü onarım seçeneğini denememe rağmen olmadı. Son seçenek olarak dosyalarımı sakla seçeneğini kullanarak bilgisayarı sıfırlamak istiyorum fakat ona da izin vermiyor. Kişisel dosyalarım olduğundan USB ile sıfırlayıp her şeyi kaybetmek istemiyorum. Ne yapabilirim, şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20250122_164336.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 47
Hocam en güzeli USB ile format atmak. O yüzden önemli verileri yedekleyip yapın.

Yedekleme yaptın mı hiç? Kurtarma kısmına gelip bilgisayarı 20 gün veya kaç gün önce otomatik kaydettiyse önceki versiyonuna almayı deneyebilirsin.

Sistem geri yükleme.

Yedekleme yaptın mı hiç? Kurtarma kısmına gelip bilgisayarı 20 gün veya kaç gün önce otomatik kaydettiyse önceki versiyonuna almayı deneyebilirsin.

Sistem geri yükleme.
Evet, sistem geri yükleme de yaptım daha önce. Şimdi yapmak istediğimde bu hatayı veriyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250122_165921.jpg
    221,3 KB · Görüntüleme: 32
Evet, sistem geri yükleme de yaptım daha önce. Şimdi yapmak istediğimde bu hatayı veriyor.

O zaman üzgünüm. Bilgisayarınız masaüstü mü?

Disklerinizi çıkarın ve başka bir bilgisayara takın. Başka bilgisayarda ikinci disk olarak gözükecektir oradan dosyalarınızı kurtarın sonrasında disklerinizi geri takıp sıfırlayın.

Başka seçenek göremiyorum. Düzgünce yeniden başlatmayı denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…