Mücahit beyazat Hectopat Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 280 5 Temmuz 2018 #1 Ayarlardan PC'yi sıfırla dedim 99'da 8-9 saat takılı kaldı yeniden başlata basınca aşağıdaki fotoğrafa takılı kaldı ve mouse klavye falan çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2018
Ayarlardan PC'yi sıfırla dedim 99'da 8-9 saat takılı kaldı yeniden başlata basınca aşağıdaki fotoğrafa takılı kaldı ve mouse klavye falan çalışmıyor.
Ege_s35 Kilopat Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 474 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2018 #2 Gerçek anlamda format atmanızı istiyor.
A Aqoeo Femtopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #3 Mücahit beyazat dedi: Ayarlardan PC'yi sıfırla dedim 99'da 8-9 saat takılı kaldı yeniden başlata basınca aşağıdaki fotoğrafa takılı kaldı ve mouse klavye falan çalışmıyor. Eki Görüntüle 312499 Genişletmek için tıkla... Mücahit beyazat dedi: Ayarlardan PC'yi sıfırla dedim 99'da 8-9 saat takılı kaldı yeniden başlata basınca aşağıdaki fotoğrafa takılı kaldı ve mouse klavye falan çalışmıyor. Eki Görüntüle 312499 Genişletmek için tıkla... Bendede %90da kalmıştı sonra yeniden başlattığımda bu ekran ile karşılaştım ancak bende mause çalışıyordu anladıma tıklayınca pc yeniden başladı Windows yükleniyor dedi ve sorunsuz bir şekilde pc açıldı
Mücahit beyazat dedi: Ayarlardan PC'yi sıfırla dedim 99'da 8-9 saat takılı kaldı yeniden başlata basınca aşağıdaki fotoğrafa takılı kaldı ve mouse klavye falan çalışmıyor. Eki Görüntüle 312499 Genişletmek için tıkla... Mücahit beyazat dedi: Ayarlardan PC'yi sıfırla dedim 99'da 8-9 saat takılı kaldı yeniden başlata basınca aşağıdaki fotoğrafa takılı kaldı ve mouse klavye falan çalışmıyor. Eki Görüntüle 312499 Genişletmek için tıkla... Bendede %90da kalmıştı sonra yeniden başlattığımda bu ekran ile karşılaştım ancak bende mause çalışıyordu anladıma tıklayınca pc yeniden başladı Windows yükleniyor dedi ve sorunsuz bir şekilde pc açıldı