Bilgisayarınıza hiç virüs bulaştı mı?

Keylogger yemiştim. Çözüm olarak CMD'den yabancı kullanıcıları kaldırıp bilgisayarıma derin bir tarama yaptım. Sonrasında da tüm hesap bilgilerimi değiştirdim.

Reklam virüsü vb bulaşmıştı trojan falan format atmıştım düzelmişti zaten kasıyordu.

Eski bilgisayarım eğitim zaiyatı oldu. 2 defa HDD değiştirmek zorunda kalmıştık. A'dan, Z'ye bütün virüsleri yemiştir gariban. Bir kere de fidye virüsü bulaşmıştı

Allah'a şükür ki bilgisayarıma virüsü hiç bulaştırmadım.

Küçükken bilgisayarı açar açmaz google açılıyordu ve önüme +18 şeyler çıkıyordu. Başka yok

Bilgisayarı ilk aldığımız zamanlar, NFS indirmek istemiştim internet kafede oynamıştım bir kere sonra bir siteden indirmiştim hatırlamıyorum sonra kurulumda dikkat etmedim direkt next next next ben nerden bilicem sonrasında ise bilgisayara kendiliğinden uygulamalar yüklemeye başlandı, sonra açılmaya başladılar. Korktum tabi hemen kaldırmaya çalıştım ama olmadı. En sonunda bilgisayar üreticisinin oluşturduğu recovery bölümü ile sıfırlama yaptım.

Zamanında Facebook da bir virüs yayılıyordu arkadaştan gelen linki açtığım için bana da bulaşmıştı ondan sonra bir daha bulaşmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…