Bilgisayarınızda Bellek Azaldı Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Etiketlemeyi yapamamışsınız @ işaretini ekleyip sonra boşluk bırakmadan profil ismini yazmanız lazım kimi etiketlemek istiyorsanız.

Gelelim konuya, AMD ve İntel sürücülerinizi güncelleyin, ardından şu verdiğiniz resimde dediğim şekilde ayarlayın.

En başta olan ticket'i kaldırın. C: sürücüsüne tıklayıp Özel boyut olana tıklayın. Başlangıç- 3000, En büyük-4500 yazıp Ayarla butonuna tıklayın.
D: sürücüsüne gelip Başlangıç 2000, En büyük 2500 yapın ve Ayarla tıklayın.
Bu hatayı alanlar ve konuyu görenler sorunu belirmeden önce fiziki toplam ram'lerini yazsınlar.

Hocam dediklerinizi yaptım, bu hatayı almadan evvel yapmıştım. Daha önce de geliyordu bu hata, fakat bugun bir hayli gelmeye başladı. Oyunun belli bir noktasında veriyor bu hatayı. Nvidia ve İntel hd4600 grafiklerini güncellemiştim bugün

@Murat5038 hocam şuan aynı noktayı hiç sıkıntısız geçtim biraz daha devam edeyim bakalım oyuna neler olacak

Sürücüleri doğru şekilde güncellediğimi sanıyorum hocam. Elinize, emeğinize sağlık. Tekrardan teşekkürler Sanırım şuanlık sorunum çözüldü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…