Merhaba öncelikle ben başlamak isterim. Genellikle format attıktan sonraki 3 gün bilgisayarda sadece 1 oyun olur. Sonraki günlerde oyun ve program sayısı artar. Evet bu formattan sonraki ilk hafta.
Merhaba öncelikle ben başlamak isterim. Genellikle format attıktan sonraki 3 gün bilgisayarda sadece 1 oyun olur. Sonraki günlerde oyun ve program sayısı artar. Evet bu formattan sonraki ilk hafta.
Ben genellikle bilgisayar için AIDA64 ile Crystal Disk Info kullanırım ha bir de CS:GO,GTA V. Tarayıcı olarak Google Chrome kullanırım yani gerekli işe yarar programlar kullanırım.
Programlarımı masaüstüne koymam. Araç çubuğunda da gözükmezler. Araç çubuğunda sabit olan tek şey Firefox Tarayıcısıdır.
Program olarak ise: Visual Studio, Arduino IDE, Spotify, MS Access, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, SQL Server, SQL Server Management Studio, Steam, Discord, Notepad++, Adobe Photoshop CS6, MSI Afterburner, 7-Zip, CCleaner, CrystalDiskMark, CrystalDiskInfo ve Revo Uninstaller var. Kendi programlarımdan da DATAENGINE ve M-Asistan var.