Yeni aldığım bilgisayar birkaç gündür mavi ekran "cihazınız bir sorunla karşılaştı MEMORY_MANAGEMENT" hatası veriyordu biraz araştırma yaptığımda bu sorunun RAM'lerden kaynaklanıyor olabildiğini öğrendim ve bellek tanılaması yaptım. Yaptıktan sonra bilgisayar kendiliğinden yeniden başladı ve açıldı 1-2 dk içinde de aşağıda da görebileceğiniz gibi bir hata verdi. Ben şu an ne yapacağımı bilemiyorum RAM sorunlu mu? Yoksa bu hata çözülebilir bir hata mı? Bilgisayarı alalı 2 hafta bile olmamışken bu durumla karşılaşmam gerçekten çok sinir bozucu. Yardımcı olabilirseniz eğer şimdiden teşekkürler iyi günler...
Özellikleri nedir sistemin? Birbirinden farklı 2 RAM modülü bu sorunu verebilir veya tek modülse de modülün arızalı olması buna sebebiyet verebilir. Her durumda sorunun donanımsal olma ihtimali yüksek.
Özellikleri nedir sistemin? Birbirinden farklı 2 RAM modülü bu sorunu verebilir veya tek modülse de modülün arızalı olması buna sebebiyet verebilir. Her durumda sorunun donanımsal olma ihtimali yüksek.
Bellekler temiz, donanımsal sorun yok. Muhtemelen bir Windows bileşeninden kaynaklı. Sürücü çakışması dahi olabilir. Temiz Windows 10 kurulumu gerçekleştirin, sürücüleri Update ile otomatik kurun ardından yalnızca CPU Chipset sürücüsünü kurun. Sorunun ortadan kalkması gerek.