Semihtmy Hectopat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2017 #1 Merhaba size bir sorum bilgisayarımla ilgili. Cevap verir misiniz acaba? Baska türlü ulasamadim size. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2017
Merhaba size bir sorum bilgisayarımla ilgili. Cevap verir misiniz acaba? Baska türlü ulasamadim size.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Nisan 2017 #2 Sorularınız için ilgili bölümde konu açınız. Ben cevap veremesem bile konuya hakim diğer kullanıcılarımız cevap verecektir. Konu açmayı bilmiyorsanız bu videoya bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sorularınız için ilgili bölümde konu açınız. Ben cevap veremesem bile konuya hakim diğer kullanıcılarımız cevap verecektir. Konu açmayı bilmiyorsanız bu videoya bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et