Bilgisayarlar arası ses aktarımı

deus mortis

Zeptopat
Daha fazla  
Şimdi benim 2 tane bilgisayarım var. Biri dizüstü biri masaüstü. Masaüstü olanı 2. ekran olarak kullanıyorum. WhatsApp, Instagram veya büyük dosyalar gibi şeyler onda çok eski olduğu için yavaş. Dizüstünü ise oyun için kullanıyorum.

Bu iki bilgisayarı input director diye bir program ile birbirine bağladım mouse ve klavye aktarımı için çünkü dizüstü PC'de VGA girişi yok ve masaüstü olanda ise de HDMI girişi yok o yüzden programla bağlamam gerekti. Bunun için aparatlar var VGA ve HDMI'ı USB'ye çeviren ama onları kullanmadan yapmaya çalışıyorum boş para harca mıyım diye. Çok pahalı olabilıyorlar çünkü, dandik de olsun istemiyorum.

Konuya gelirsek: Benim kulaklık dizüstüye bağlı ve masaüstünde hoparlör var ama ondaki sesleri de bir şekilde kulaklığa aktarmanın bir yolu var mı? (mümkünse herhangi bir çoğaltıcı ya da değiştirici kablo kullanmadan. Programla vs olursa daha iyi olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…