Bilgisayarları nasıl düzenleyip satışa koymalıyım?

Champion1905

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Elimde 2 adet masaüstü bilgisayar var, ve ikisini de satmayı düşünüyorum, fakat konfigurasyonlarıyla ilgili şöyle komik bir durum var ki donanımların yerini değiştirince biri diğerinden iyi olmuyor :)

Bir tanesi kardeşimin eski bilgisayarı hazır almış Quadro marka, 8x2 16 GB DDR4 2400 RAM, GTX 750 Ti 2 GB ve Ryzen 1200 işlemci.
Diğeri ise benim hazır alıp ekran kartı eklediğim Exper Flex dex 137 o da 8 GB DDR3 1600 RAM, RX 460 4 GB ve i7 4770.

Şu an RX 460'ı Ryzen'li PC'ye taktım, işlemci gücünden kaybetse de 16 GB RAM'in verdiği ferahlıkla çok güzel oyun oynanıyor.

Ben bu iki bilgisayarı da satacağım, ilanları varsayılan konfigurasyonlarında açtım.

Ama bu şekilde mi hızlı satılır yoksa RX 460 Ryzen 1200 ve 4770 ve 750 Ti olarak mı?

Hedefim bu iki bilgisayarı toplam 10bine verip 18 bine şu laptopa geçmek.

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Bileşenlerin güncel değerini sıfırı varsa, sıfır fiyatlar üzerinden hesaplayın, hangi sistem olursa olsun yarı fiyattan satışa koyun, abartmayın.

Bileşenlerde sıfır fiyat yoksa makul mümkün olan en düşük piyasa fiyatından hesaplama yapabilirsiniz. Bazı uyanıklar ellerindeki ürünlerle vedalaşmak istemiyor ve o ürünün üstüne birçok yeni ürün, daha performansı, gelişmiş ürün çıktığını, elindekinin zamanını tamamladığını, garantisinin de çoktan bittiğini unutup, sıfır ürün fiyatlarını istiyor. Bu hataya düşmeyin. Siz olsanız o cihaza o parayı verir miydiniz düşünün. Böyle olursa kısa sürede satabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam toplam 10 bin TL kazanmanız zor. Rx 570’li pc toplanabiliyor 5k gibi bir fiyata.

Merhaba arkadaşlar,
Elimde 2 adet masaüstü bilgisayar var, ve ikisini de satmayı düşünüyorum, fakat konfigurasyonlarıyla ilgili şöyle komik bir durum var ki donanımların yerini değiştirince biri diğerinden iyi olmuyor :)

Bir tanesi kardeşimin eski bilgisayarı hazır almış Quadro marka, 8x2 16 GB DDR4 2400 RAM, GTX 750 Ti 2 GB ve Ryzen 1200 işlemci.
Diğeri ise benim hazır alıp ekran kartı eklediğim Exper Flex dex 137 o da 8 GB DDR3 1600 RAM, RX 460 4 GB ve i7 4770.

Şu an RX 460'ı Ryzen'li PC'ye taktım, işlemci gücünden kaybetse de 16 GB RAM'in verdiği ferahlıkla çok güzel oyun oynanıyor.

Ben bu iki bilgisayarı da satacağım, ilanları varsayılan konfigurasyonlarında açtım.

Ama bu şekilde mi hızlı satılır yoksa RX 460 Ryzen 1200 ve 4770 ve 750 Ti olarak mı?

Hedefim bu iki bilgisayarı toplam 10bine verip 18 bine şu laptopa geçmek.

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

İkisinden maksimum 8K kazanabileceğinizi düşünüyorum. Ek olarak Clevo kasa Monster almanızı önermem. Laptop için ayrı konu açabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı