Bilgisayarmodifiye.com Alışveriş Deneyimi

JackKipper

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Dijital Baskı / Grafik Tasarım
Site üzerinden Aigo aurora C5 isimli fanları sipariş ettim ve mağazaya notum 10 üzerinden verirsem sanırım 6.5/7 falan sebepler;
  • Kargo elime 3.Gün ulaştı (Bu benim hatam da olabilir, kargo şirketinin de firmayı sorumlu tutmuyorum.)
  • Üründe fatura yok.
  • Ürünün kutusu falan yok normal bir kartona kotup yollamış.
Şuan elimdeki ürünler 2. El bile olabilir çünkü ne bir fatura, ne bir kutu, ne bir klavuz hiç bir şey yok karton kutuya koy yolla yapmış anlayacağınız. Firma ile sipariş verdiğim gün konuştum iletişimleri iyi ancak 2. El ürün olabilir ben hepsini kontrol ettim bozukluk yok şuan o yüzden sorun etmedim.

Siz gene de dikkatli olun, o yüzden tam olarak güvenilir demek içimden gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maliyeye şikayet edebilirsin istersen. Faturasın ürün satmak suçtur. Ayrıca e-fatura göndermek zorundalar. 1 hafta içinde eline ulaşmazsa şikayet edebilirsin.
Ayrıca şimdi siteye baktım da 2.el bilgisayar ürünleri diyor zaten google da girerken.

Ayrıca şimdi siteye baktım da 2.el bilgisayar ürünleri diyor zaten google da girerken.
Şimdi bi baktım da evet google'da küçük bir yazı şeklinde çıkıyor ancak ürünün alındığı adreste bir yazı falan yok yani 2.El olduğunu belirten her hangi bir ibareye yer verilmemiş. Pek bilmediğim için soruyorum orada yazılmadığı için suçlu ben mi oluyorum yoksa onlar mı?

Düzenleme: Ürün sayfasına baktım ürün durumu: yeni ürün olarak yazıyor. Sizce bu dolandırıcılık gibi bir şey değil mi? Zira bence öyle.
Hem maliyeye hem de Emniyet Siber suçlar birimine sitenin ismini verebilirsiniz
Kendilerine fatura istediğime dair mesaj bıraktım, eğer dönüş yapmazlarsa şikayette bulunacağım.

Çalışıyorsa kullan geç yav nelerle uğraşıyorsunuz.
Çok rahatsınız arkadaş burda başkasının başina bir sorun gelmesin diye yazmiş olabilir ayrıca 2.el ürünü sıfır olarak almam boş yorum yapmayın size soracak değil insanlar kullanıp kullanmamayi.

Şimdi bi baktım da evet google'da küçük bir yazı şeklinde çıkıyor ancak ürünün alındığı adreste bir yazı falan yok yani 2.El olduğunu belirten her hangi bir ibareye yer verilmemiş. Pek bilmediğim için soruyorum orada yazılmadığı için suçlu ben mi oluyorum yoksa onlar mı?

Düzenleme: Ürün sayfasına baktım ürün durumu: yeni ürün olarak yazıyor. Sizce bu dolandırıcılık gibi bir şey değil mi? Zira bence öyle.

Kendilerine fatura istediğime dair mesaj bıraktım, eğer dönüş yapmazlarsa şikayette bulunacağım.
Direk iletişime geçip sorabilirsin. Ayrıca fatura istediğini de belirt. E-Fatura göndersinler. Ortada bir şey yok direk birini yargılamak yanlış. Sen sor öğren.

ÖNEMLİ: Satıcı ile iletişime geçtim ve gayet düzgün, medeni bir şekilde bana durumu açıkladı.

Kutu neden yoktu?: Fanları Çin'den toplu olarak aldığını bu yüzden kutusunun olmadığı belirtti ve dükkanının resimlerini attı bir sürü fan var ve neredeyse hiç birinin kutusu yok. Hepsi jelatinlenmiş halde raflarda duruyor. Kendisi de bir kutuya koyup üstüne havalı paket sarıyor zarar görme ihtimali neredeyse yok.

Fatura neden yoktu?: Faturayı kestiğini ancak göndermediğini söyledi ardından özür dileyerek faturayı bana gönderdi. Sorun kalmadı.

Firma ile ilgili son yorumum: GÜVENİLEBİLİR.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı