birovilsitar Femtopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar merhaba J7 Prime g-610F kullanıyorum ve buna bilgisayar olmadan root atmanın bir yolu var mıdır? Telefon yurt içi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2024
Arkadaşlar merhaba J7 Prime g-610F kullanıyorum ve buna bilgisayar olmadan root atmanın bir yolu var mıdır? Telefon yurt içi.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.749 Çözümler 50 Yer Bursa 16 Temmuz 2024 #11 birovilsitar dedi: Denedim çok kez bu dediklerinizi fakat TWRP açılmadı TWRP modeye giremedim Evet iste biraz beceriksizim o sıkıntı boş verin rootsuz da olur hepinize teşekkürler Genişletmek için tıkla... Anladım dostum. Yine de denemek istersen yapıcağın işlemlerde meshuliyet kabul etmem Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
birovilsitar dedi: Denedim çok kez bu dediklerinizi fakat TWRP açılmadı TWRP modeye giremedim Evet iste biraz beceriksizim o sıkıntı boş verin rootsuz da olur hepinize teşekkürler Genişletmek için tıkla... Anladım dostum. Yine de denemek istersen yapıcağın işlemlerde meshuliyet kabul etmem Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS birovilsitar Femtopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #12 HakanXD dedi: Aslında hiç riski yok hata yapsan bile stock ROM'u flashlarsan Odin'den cihaz yeniden açılır. TWRP kur. Magisk flashla bu kadar. Bu arada rootu ne için kullanmak istiyorsun. Genişletmek için tıkla... İşlemci çekirdeklerinin çoğunu kullanmak için Artı 0 Eksi
HakanXD dedi: Aslında hiç riski yok hata yapsan bile stock ROM'u flashlarsan Odin'den cihaz yeniden açılır. TWRP kur. Magisk flashla bu kadar. Bu arada rootu ne için kullanmak istiyorsun. Genişletmek için tıkla... İşlemci çekirdeklerinin çoğunu kullanmak için