Bilgisayarsız dosya nasıl aktarılır?

DumbyCat

Attopat
Daha fazla  
Merhaba! Okulumun yurdunda kalıyorum ve burada yüksek gbli dosyaları indirmek için yeterince hızlı bir internet yok. Sadece mobil verim var ama onu harcamak istemiyorum.

Gelelim sorunuma, ben genshin İmpact(Mobile/Android) oynuyordum ve bir sebeple telefonumu sıfırlamak zorunda kaldım ve doğal olarak tüm veri gitti. Yurttan eve gitmeden yüklemek istiyorum ama dediğim gibi internet yok. Bu oyunu oynayan başka arkaşlarım var. 32 GB'lik oyunu ve dosyalarını bana herhangi bir şekilde atabilir mi? Eğer atabiliyorsa nasıl olacak?

Cihaz Rootlu

Son düzenleme:

Maalesef bek bir yöntem yok eve gidip yüklemek zorundasınız

Bluetooth ile APK dosyasını sana atabilir.

Telefonlarda WI-FI Direct özelliği varsa kolay. Ne var ki dosyanın kurulmuş halini göndermesi işe yaramaz. Kurulu olmayan dosya gönderilmeli. Ayrıca büyük dosya transferi yapan uygulamalar mevcut.

Maalesef bek bir yöntem yok eve gidip yüklemek zorundasınız
Teşekkür ederim bilgi için

Telefonlarda WI-FI Direct özelliği varsa kolay. Ne var ki dosyanın kurulmuş halini göndermesi işe yaramaz. Kurulu olmayan dosya gönderilmeli. Ayrıca büyük dosya transferi yapan uygulamalar mevcut.
Yani iç indirme dosyalarını paylaşamıyoruz anladığım kadar. Teşekkür ederim bilgi için.

Öncelikle Zarchiver kullanarak dosya konumunu bulun youtubede oyun aktarma videolari var obb'nin içinde olacaktı sanırsam...
Sonrasında Shareİt kullanarak o dosyaları telefona aktarın. Zarchiver ile o dosyaları tamamen aynı yerlerine kendi telefonunuzda koyun. Bu şekilde 3-4gblik oyunları aktarmıştım sizde de olacaktır muhtemelen

Bluetooth ile APK dosyasını sana atabilir.
Bunu biliyorum. Demek istediğim uygulama içi iç indirme(yaklaşık 28-30GB) paylaşılabiliyormu?

Peki deneyeceğim, ama benim aktarmam gereken şey 30GB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…