VeigaR Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 216 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar PC'den dosya atamıyorum hata veriyor. Acaba telefondan indirip OrangeFox'dan kurabilir miyim? Var mı bir yönte mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2024
Arkadaşlar PC'den dosya atamıyorum hata veriyor. Acaba telefondan indirip OrangeFox'dan kurabilir miyim? Var mı bir yönte mi?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.221 Makaleler 6 Çözümler 145 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 9 Haziran 2024 #2 Dosya içeriğini gösterebiliyorsa kurabilirsiniz.
CengizD Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 639 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 Şimdilerde durum nasıldır bilmiyorum. Ama recovery den kuruluyordu önceden. Ayrıca kernel sayfasında belirtiyordur kurulum yöntemlerini.
Şimdilerde durum nasıldır bilmiyorum. Ama recovery den kuruluyordu önceden. Ayrıca kernel sayfasında belirtiyordur kurulum yöntemlerini.