E emircan.. Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 46 19 Aralık 2020 #1 İncehesap Gaming gecesinden AOC C27G2 ar/BK marka monitör aldım fakat parça parça bilgisayar topluyorum. Monitörün ölü piksel testini vb nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2020
İncehesap Gaming gecesinden AOC C27G2 ar/BK marka monitör aldım fakat parça parça bilgisayar topluyorum. Monitörün ölü piksel testini vb nasıl yapabilirim?
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.101 Makaleler 4 Çözümler 15 19 Aralık 2020 #2 Bir arkadaşının PC'si ile yapabilirsin.
Arda Demirkıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 665 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #3 Evdeki uyduya, varsa laptopa bağlayabilirsiniz hocam.
E emircan.. Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 46 19 Aralık 2020 #4 Arda Demirkıran dedi: Evdeki uyduya, varsa laptopa bağlayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Malesef mevcut değil telefon yada televizyon bağlıyanilirmiyim
Arda Demirkıran dedi: Evdeki uyduya, varsa laptopa bağlayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Malesef mevcut değil telefon yada televizyon bağlıyanilirmiyim
Arda Demirkıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 665 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #5 emircan.. dedi: Maalesef mevcut değil telefon ya da televizyon bağlıyanilir miyim. Genişletmek için tıkla... Telefonu bağlamak için MHL kablosu lazım.
emircan.. dedi: Maalesef mevcut değil telefon ya da televizyon bağlıyanilir miyim. Genişletmek için tıkla... Telefonu bağlamak için MHL kablosu lazım.
E emircan.. Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 46 19 Aralık 2020 #6 HDMI ile TV ye bağlasam TV deki görüntü yansırmı monitöre Arda Demirkıran dedi: Telefonu bağlamak için MHL kablosu lazım. Genişletmek için tıkla...
HDMI ile TV ye bağlasam TV deki görüntü yansırmı monitöre Arda Demirkıran dedi: Telefonu bağlamak için MHL kablosu lazım. Genişletmek için tıkla...
Arda Demirkıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 665 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #7 emircan.. dedi: HDMI ile TV'ye bağlasam TV'deki görüntü yansırmı monitöre. Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var hocam.
emircan.. dedi: HDMI ile TV'ye bağlasam TV'deki görüntü yansırmı monitöre. Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var hocam.
E emircan.. Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 46 19 Aralık 2020 #8 Arda Demirkıran dedi: Denemekte fayda var hocam. Genişletmek için tıkla... Bir bozulma vb durumu olur mu taksam
Arda Demirkıran dedi: Denemekte fayda var hocam. Genişletmek için tıkla... Bir bozulma vb durumu olur mu taksam