Bilgisayarsız Torrent istemcisi için modem/router mi? Raspberry Pi mi?

muratturatci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar gerektirmeden Torrent indirebilmem için önerdiğiniz en iyi çözüm, marka ve model nedir?

Ben hem verilerimi yedeklemek hem de ağda sunucu gerektiren işler için Synology DS220J NAS kullanıyorum. Torrent istemcisi de gayet düzgün çalışıyor. Bu tip bir ihtiyaç da varsa alternatif olabilir.

Pi kullanmasi cok keyifli ben Pi derim.
Peki pi için hangi model gerekiyor, tamamen acemiyim hangisini almalıyım ve ek donanım yazılım vs gerektiriyor mu? Aynı anda birden fazla indirme yaptığımızda kasar mı?

Ben hem verilerimi yedeklemek hem de ağda sunucu gerektiren işler için Synology DS220J NAS kullanıyorum. Torrent istemcisi de gayet düzgün çalışıyor. Bu tip bir ihtiyaç da varsa alternatif olabilir.
Benim için sadece torrent indirebilmesi yeterli başkaca bir özelliğe ihtiyacım yok.

Bir de aklıma şu geldi, acaba otg desteği olan bir android tablet mi alsam, zira raspberry pi fiyatları da tablete yaklaşmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…