Biligsayar Açılırken BIOS Ekranı Gelip Gitme Sorunu

Constantine

Kilopat
Windows 7, 8, 8.1 ve 10'da devam eden bir sorun bu. Şuan Windows 10'u yükseltme ile kullanıyorum temiz kurulum yapmadım. Ama Windows 8 ve 8.1'e geçmek için format atmıştım.

Blgisayarı açmak için power düğmesine basıyorum açılıyor, anakartımın Asus yazan DEL tuşuna basıp BIOS'a girdiğim ekran geliyor ama BIOS menüsü değil yanlış olmasın :) sonra gidiyor, tekrar geliyor ve tekrar gidiyor sonra windows açılıyor. 3 4 defa tekrarladığı oluyor ama minimum 3 defa yapıyor. Asus'un sitesini kontrol ettim BIOS'um güncel. Yardımınızı bekliyorum. Eğer açıklayıcı olmadıysa video atabilirim. Teşekkür ederim herkese. @Recep Baltaş

Arkadaşlar bir yardım :) @Recep Baltaş @Ali Güngör, abiler yardım :)

Çaresi yok anlaşılan :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Pekala video ile daha açıklayıcı olacak muhtemelen.
@Recep Baltaş Abim ramlarim 4-2-2 takılı ben kit almıştım birkaç yıl oldu fakat ellerinde başka 4 modül yokmuş o yüzden böyle geldi. Sorunu tekrar şöyle söyleyeyim abim;
Power tuşuna basıyorum Asus yazan ekrar geliyor sonra gidiyor bilgisayar açık bunlar olurken yeniden başlama yok, sonra tekrar geliyor yeniden gidiyor sonra windows ekranına geçiyor.

Merhabalar Bilgisayarımda herhangi bir durum yoktu bir hafta öncesin'e kadar.Bilgisayarı açtığımda Bios sorunu ile karşılaştım bir önceden de rastaladıgım için ayarlarını yapabiliyordum, fakat şimdiki durumda bios ekranında donup kalıyor ayarlarına girsem önce ki şekilde ki gibi yapmaya çalışacağım ne yaptım sa bios ayarlarını açamadım açılış ekranında donup kalıyor .Bios pilini de degiştirdim,ramler i kontrol ettim yine aynı şekilde bi çözüm bulamadım.Yardımızı Beklerim saygılarımla

Dosya Ekleri

• WP_20151025_001.jpg
    WP_20151025_001.jpg
    473,4 KB · Görüntüleme: 304
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı